jueves, 18 de octubre de 2012

EDITORIAL : Farmàcies

L'altre dia vaig escoltar en una tertúlia d'una televisió que es definix sense gestos com 'de derechas', a un contertulià, més a la dreta encara que la dita cadena, que es va atrevir a dir que si les farmàcies no tenen capacitat per a aguantar el que els deu l'administració i continuar prestant servici, és perquè estan descapitalitzades, atribuint entre altres esta circumstància a l'alt cost de comprar una farmàcia quan es traspassen . 

És a dir, segons este senyor, no sols els professionals i comerciants devem de fer de recaptador de l'administració quan els cobrem i ingressem l'IVA i les retencions diverses, sinó que a més devem de fer de finançador d'esta , i devem de tindre capitalització suficient per a poder aguantar fins que li done la gana pagar-nos : Només espere que este senyor no tinga influències en el govern... encara que vist allò que s'ha vist, no m'estranyaria .


El otro día escuché en una tertulia de una televisión que se define sin amagos como "de derechas", a un contertulio, más a la derecha aún que dicha cadena, que se atrevió a decir que si las farmacias no tienen capacidad para aguantar lo que les debe la administración y seguir prestando servicio, es porqué están descapitalizadas,  achacando entre otros esta circunstancia al alto coste de comprar una farmacia cuando se traspasan .

Es decir, según este señor, no sólo los profesionales y comerciantes debemos de hacer de recaudador de la administración cuando les cobramos e ingresamos el IVA y las retenciones varias, sino que además debemos de hacer de financiador de ésta , y debemos de tener capitalización suficiente para poder aguantar hasta que le de la gana pagarnos : Sólo espero que este señor no tenga influencias en el gobierno ... aunque visto lo visto, no me extrañaría .

No hay comentarios:

Publicar un comentario