sábado, 13 de octubre de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis


L’Ajuntament informarà els comerciants de la ciutat sobre la Llei de Protecció de Dades

L’Ajuntament de Tavernes ha preparat una jornada informativa per a explicar la Llei de Protecció de Dades als comerços xicotets.

El pròxim dimarts 16 d’octubre, a les 20:45 hores, el saló de plens serà l’escenari que acollirà la jornada informativa “El compliment de la Llei de Protecció de Dades en el Comerç Xicotet”, impartida per Javier Brines, responsable de seguretat jurídic i cap de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna,

La jornada serà presentada per l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, que ha sigut el promotor d’esta iniciativa atenent a la demanda de l’Associació de Comerciants de la ciutat. 

L’objectiu d’esta sessió informativa és acostar al món del comerç la normativa en matèria de protecció de dades: infraccions més comunes en el tractament de les dades personals en l’àmbit del comerç i del xicotet empresari, drets que tenen les persones, obligacions de l’empresa i professionals, la AEPD, entre altres aspectes.

L’Ajuntament no sols s’ha preocupat de formar el personal, també ha impartit conferencies adreçades a la ciutadania. Així mateix, el cap del Departament de Protecció de Dades de l’Ajuntament col·labora amb la Diputació en tasques formatives dirigides a altres administracions. L’any passat, el projecte impulsat des d’eixe Departament va ser guardonat amb Reconeixement Especial en la VI edició dels Premis Europeus a les Millors Pràctiques de les Administracions Públiques en Protecció de Dades, convocat per l’Agència de Protecció de dades de la Comunitat de Madrid.



Mig miler de persones s’han matriculat estos dies en els cursos de l’Escola d’Adults Bolomor de Tavernes de la Valldigna

508 persones s’han matriculat enguany, de moment, en els diferents cursos oferits per l’Escola d’Adults Bolomor de Tavernes de la Valldigna.

Una xifra que encara pot augmentar, ja que la matrícula de l’Escola d’Adults no es tanca mentre queden places disponibles. Els alumnes matriculats enguany en el primer cicle, que comprén alfabetització, neolector i formació bàsica, han sigut 54.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes, Pilar Altur, ha indicat que “este curs 2012/2013 estem orgullosos del gran nombre d’alumnes que s’han matriculat en l’escola Bolomor, tant en les activitats de l’Ajuntament com de l’associació d’alumnes. L’escola d’adults té un gran ventall d’oferta formativa, ja que el que volem és arribar al major nombre de població possible. Estem convençuts que la formació és molt important. Volem desitjar a tots els alumnes de l’escola sort en este curs que comença".

En els programes formatius, el total d’alumnes matriculats és de 222, amb els cursos d’anglès com els més demanats. Este programa oferix cursos de Graduat d’Educació Secundària, cicles formatius superiors, prova d’accés universitari a majors de 25 anys, valencià de nivell elemental, mitjà i superior, i cursos d’anglès de tres nivells de preparació.

Els cursos de l’associació acullen enguany un total de 232 alumnes. Dels cursos oferits: tallers de balls de saló, iniciació a la costura, cursos d’iniciació al francés, de nivell mitjà, d’informàtica, informàtica de segon nivell, iniciació a l’alemany i cant per a cor, els que més demanda han tingut han sigut els de costura, cant de cor i iniciació a l’alemany.


No hay comentarios:

Publicar un comentario