jueves, 19 de julio de 2012

ULTIMA HORA SOBRE LA CASACALBA

Acaba de rebre fa uns minuts este últim escrit, que repoduixc doncs no tinc res que amagar :



Distingit senyor,


Demanar es demana que s'esmene un error, un malentés, etc. Exigir s'exigeix que es rectifique una greu inculpació de malversar cabals públics. Segueix sense voler veure que dir que el "cost" del Pop al Carrer "serveix" per tal que "alguns es facen [per a ells] una festeta a càrrec dels diners dels altres" (de tots) és acusar de destinar els diners públics a fins privats espuris. Entren dins d'allò concebible i assumible pensaments com ara: una manifestació artística i cultural no té una utilitat si no té bona cosa de públic, el públic és una cosa quantificable, una manifestació artística i cultural ha de tenir una utilitat, no hi ha inversió en cultura sinó despesa, es tracta d'una manifestació artística i cultural que no m'agrada, etc. Ara bé, es traspassa una ratlla quan algú publica el que vosté ha publicat. I per això la nostra demanda imperiosa, que reiterem.



No és la nostra intenció entrar en una batalla dialèctica a través de la Xarxa. Ho deixem ací: ambdues posicions ja queden prou retratades. Amb tot, continuem convidant-lo a la festa del Pop al Carrer; una festa per a tot aquell que estiga per la platja de Tavernes aquest cap de setmana (un benefici, vosté que tant pondera aquests termes), una d'aqueixes activitats d'emprenedors locals (sí, nosaltres també ho som) que vosté enalteix en tantes tribunes. El convidem a comprovar que es passa una bona estona, en comunió, i agraïm que convide els seus lectors a fer un tomb per la plaça de les Palmaretes. Ja els diem nosaltres --no cal que ho faça vosté-- que s'evitaran massificacions davall de l'escenari, un malson --la massa-- per a molts, un poder per a altres. 


Moltes gràcies per l'atenció,
Cordialment


I torne a dir que jo mai he volgut, i si així s'ha entés eu rectifique i demane disculpes, que vajau fet algo il.legal disposant de diners públics per a temes privats, torne a dir que esteu fent-ho en un espai públic i gratuïtament, sino que es destinen diners públics per a activitats minoriatries .

Almenys ara es dirigixen a mi en un tó tolerant i dialogant, i per el tant, per mi queda zanjada també aquesta disputa sense trellat, doncs jo sols m'he llimitat, eixa era la meua intenció almenys, a opinar i mai a acusar a ningú de res més, per el tant a lo millor la mala interpretació l'haveu fet vosaltres...

No hay comentarios:

Publicar un comentario