viernes, 13 de julio de 2012

GRUP MUNTANYA VALLDIGNA : Dia de la sang en el clot



http://grupmv.blogspot.com / grupmv@gmail.com

http://refugialberglabastida.blogspot.com/

Tel. 685633185

Carrer de Gabriel Hernández, nº 51-2, Tavernes de la Valldigna (46.760)

LA VALLDIGNA



Aquest dimecres 11 de juliol el  GMValldigna ha muntat una parada en el Porrat del Clot de la Font. Els centenars d’assistents a l'activitat organitzada per la Regidoria de Turisme i Cultura de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, van poder degustar productes tradicionals de la Valldigna com ara: coques de tomaca, espinacs,  botifarra i frivolitats del Forn i Entrepans Anna;  així com de rollets d’anís, cacau fregit, mel, olives xafades i melmelada de taronja i carabassa .



El GMV va habilitar una zona on hi havia informació sobre les principals rutes de senderisme de Tavernes de la Valldigna i de tot el conjunt de la Valldigna, que va tindre molt bona acceptació per part de públic, que es va interessar per  les activitats esportives en el medi natural.



També, i com era tradició anys enrere, la gent va poder degustar i gaudir dels famosos melons de tot l’any i d’alger gràcies a la col·laboració de Frutas Bollo.



La jornada va transcórrer amb una excel·lent participació ciutadana i molt bon  ambient festiu. També va actuar el Grup  musical TRAMUNTANA FUSIÓ MEDITERRÀNIA (País Valencià) que va obrir la vintena edició del Festival -se't Sou -Es Luas.


Una bona tradició que hi ha no sols que conservar si no que fomentar per a que cada dia vaja a més i els nostres descendents la coneguen, estimen i mantinguen per tems inmemorilas, com hem fet i fem nosaltres,  no vos pareix ?




No hay comentarios:

Publicar un comentario