sábado, 7 de julio de 2012

Gabinet Premsa Ajuntament : presentació entrada platja


Tavernes presenta l’entrada principal d’accés a la platja adequada per a la temporada d’estiu

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha adequat l’entrada principal d’accés a la platja de la localitat, amb una subvenció que van gestionar amb la Diputació de València de 35.000 euros

Amb estos diners s’ha arreglat l’entrada a la platja i s’han realitzat les obres d’adequació de l’asfalt i de les voreres. Les gestions dutes a terme per l’alcalde i per la regidora Llum Sansaloni en l’Àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de València a finals de 2011 van ser determinants  perquè s’atorgaren estes ajudes amb caràcter urgent.

L’alcalde Jordi Juan ha indicat que “el turisme és un dels motors econòmics que pot ajudar Tavernes a crear ocupació, i la platja necessitava una llavada d’imatge: l’entrada i els accessos podem considerar-los com la cara de la platja. Amb este projecte i l’acabament de les obres de l’avinguda de la Marina, la nostra platja presenta una bona imatge este estiu”.

I va la segona vegada que ens envíen esta noticia : Tampoc es per a tant, eh, a quedat senzilleta i en quant als banquets... a mi que no m'esperen sentat-hi !!! .

No hay comentarios:

Publicar un comentario