martes, 24 de julio de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT : Tallers campanya Bandera Blavam

Es duen a terme els tallers integrats en el marc de la campanya Bandera Blava de la platja de Tavernes.





Este mes de juliol estan realitzant-se els diferents tallers preparats per l’Ajuntament de Tavernes dins del marc de la campanya Bandera Blava per a xiquets entre 5 i 12 anys





L’horari de tots els cursets i tallers és de 10 a 12 hores del matí. Tots els tallers estan adreçats a xiquets entre 5 i 12 anys d’edat i l’accés és gratuït. Els xiquets que vulguen participar-hi s’han d’inscriure en l’oficina de turisme de la platja, i tenen de temps fins al mateix dia de la realització del taller.

El 18 de juliol passat es va fer el primer taller, en què els xiquets van fer marcs de foto amb cartó reciclat i una pancarta publicitària. El dia 19 es va programar una visita a les dunes del sud de la platja en què es va impartir una xarrada informativa per a conscienciar els xiquets de la seua importància mediambiental, ja que cal mantenir en bon estat este espai perquè és una de les poques zones de dunes conservades de la Comunitat Valenciana.

Este dimarts 24 de juliol es realitza el taller de polseres i collars amb petxines, i el 26 de juliol la proposta serà la realització d’un taller de clauers en forma de fauna marina, juntament amb un dibuix sobre els residus marins.

No hay comentarios:

Publicar un comentario