sábado, 21 de julio de 2012

EDITORIAL : Internet de degoteig / El senyor Granados i els xiquets de mamella / Sobre activitats culturals i turisme


Es clar que esl Dissabtes, esta poqueta aigua qu' ens amolla eixe motor de rec denominat telefónica es repartix entre molts més ussuaris que entre setaman, i de ahí que huí, si de diari m'arriva un filet d'aigua, m' en arriva en degoteig, de forma que no em deixa siquera descarregar les fotos remeses per internet, nio importar dibuixos ni fotos de google, per el que senc no poder ilustrar els articles de hui, ni pasar el corrector, per el que pregue em disculpeu per les errades gramaticals : Paciència , el Dilluns més .

Però sí em deixa almenys escriure i vaig a exposar-vos dos temes d'actualitat, uno nacional i altre local :

Ahir, escoltant al senyor Granados, no se que molt bé quin càrrec ocupa però un importat en Madrit, a la acusació d'una socialista de que el déficit venía sobre tot per part de les autonomíes, gobernades en gran majoría pel PP, responía que la culpa era de ZP per haver permés a les comunitats autónomes endeutar-se sense llímit de teulada .
I jo li preguntaría al senyor Granados : Acàs el presidents i consellers económics autonómics eren xiquest de mamella que no sabíen que ú no es pot gastar més del que ingresa ?   El que passa, senyor Granados, es que després d'afonar una administració, se'n van " de rosetes " , altre gall cantaría si la llei caiguera sobre ells i pagaren els malifets com ocurrix a Islandia, no li pareix , senyor Granados ?
I es que la postura del PP de tirar-li les culpes a l'heréncia rebuda,  ja comença a cansar, rallant ja , sis mesos després de guanyar les eleccions, en vaivens cap açí i casp allà, en el ridicul .
Si s'aplicara la llei islandesa, el senyor Camps, entre altres, estaría segurament entre reixes, i no precisament pels trajes .

El segón tema que vull tractar es el del festival Pop al carrer  i altres actes cultural-lùdics:

Com sabeu,e stos dies passats he tingut els seus méss i els seus menus amb els organitzadors de dit event, per unes opinions meues escrites en aquest blog .
Doncs bé, hui en paciéncia i una canya, vull explicar la meua postura sobre el tema : Pense que este tipus d'actes no son propis per a una platja turística i en una época de temporada alta.
Perquè ? Perque donada la seua indosincràcia ( llengua dels cantans, ideología marcada ... ) es més, al meu curt entendre, un acte cultural que un acte de oçi per a una vetlada en una , repetixc, plaja turística , i de ahí la , per a mi, baixa asistencia de públic.

Per el tant, proposaría el tral.ladaren al pont de Octubre que endavant hi haurà tots els anys al trasl.ladar el 9 d'Octubre a Dilluns, i es cel.lebre el Dissabte i Diumenge anteriors a éste Dilluns festiu, en el cine Olimpo i amb una promoció més forta pels pobles de les comarques veïnes, amb lo que, al mateix temps de difondre la cultura valencianba, es promocionaría la nostra platja fora de temporada, i sería un atractiu per a vistitar-la.

Que vos pareix, amics de la Casa Calba ?

El mateix pense es deuría fer, si es pot que no eu se doncs no conec les bases d'este, amb el Festival Sete Sois ... que passa per Tavernes amb més pena que glória: Es deurá d'estudiar (torne a repetir, no se si les dades actuals son inamovibles ) es tral.lat a tempporada baixa, sería una bona dada el pont que tamb es crearà per el trasl.lat que te previst el govern central de quasi totes les festes al Dillluns següent, el primer de Maig, que de segur els madrilenys completaràn trasl.ladant la seua festa comunitaria al Dimarts següent per el que tindràn un pont de quatre dies.
Pasarìa el mateix que amb el festival anterior, un al.licient cultural que sería, ben promocionat pels alrededors, un al.licient turístic per a la nostra paltja .-

I si aixo li poguerem afegir el Festivern a cap d'any però en la platja, amb concerts al cine Olimpo i acampada mentres no es desentrrolle al sector 12 (al nort del canal vell i al  llevant del camí Marnys ) , i alguns actes de les festes del poble (exemple, cursa ciclista, una mitga maratón com la del estiu, recuperar la carrera de cambrers ... ) sería ja , amb perdò, " l'hostia " per a pormocionar el turisme de fora temporada, i començarìa a desestacionalitzar la nostra platja, donat que quedaría quasi a cada mès una activitat :

Octubre, Festival pop al carrer
Desembre, Festivern
Març, Falla de la platja
Abril, Fira de Pascua
Maig, Sete Sois o en cas de que no, un festival de pop-rock
Juny, Nit de Sant Joan, que es tral.ladaría al Dissabte següent a dita nit
Juliol, Fira de Juliol i Mig any faller
Agost, Fira d'Agost i altres activitats d'oci

Jo eu propose, caldría almneys estudiar-ho.... o, no ?

NOTA : AL FINAL LES FADES D'INTERNET HAN APAREGUT VORA LES DOTZE I MTJA, PER EL QUE SÍ PENJE ILUSTRACIONS PERÒ NO TINC TEMPS PER A PASSAR EL CORRECTOR : SEMPRER LA PAGA LA LLENGUA, REDEU  !!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario