martes, 31 de julio de 2012

CÁRITES DONA LES GRÀCIES

Agraïments
Desprès dels resultats espectaculars aconseguits en la 1ª FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ (platja de Tavernes). Des de Càritas Interparroquial sols podem, una vegada més, agrair la resposta de tota la gent del poble i de tots aquells visitants que s’aproparen al nostre estant. El fet de ser la primera vegada que fem la fira a la platja ens va dur a cometre algunes errades, canviar dates, unificar preus.... però així i tot l’experiència de poder obrir una fira quatre dies, la solidaritat tant de la gent que comprava llibres com de tots aquells que ens en portaven, la visita al nostre estant de més de mil cinc-centes persones i la resposta de tots els voluntaris de Càritas Tavernes ens ompli de goig i ens espenta a continuar endavant.
En aquests difícils moments de travessia del desert, de grans dificultats per molts dels ciutadans d'aquest país, aquest recolzament de la nostra tasca ens obliga amb humilitat a seguir amb més força encara, ajudant als més necessitats. Tota porta tancada permet que busques altres obertes i tota crisi desenvolupa el sentit de la creativitat, la germanor, la reflexió , ...... “hi ha que prosseguir la infatigable tasca de trobar l'ostra dins de la perla” (Mia Couto). Podem permetre el viure en un país pobre, però no podem permetre ser un pobre país que abandona els més febles. Hi ha que buscar alternatives i l’alternativa de Càritas és generar alguna raó per a l'esperança, generar algun fet significatiu. Des de Càritas només podem posar llavors en un món que és tan intens i extens com el de la pobresa de les persones. però Càritas és sempre una porta oberta a l'acollida, a l'acompanyament, encara que som conscients que no podem solucionar tots els problemes "( Sebastián Mora, secretari general de Càritas Espanyola)

Gràcies, moltes gràcies  a tots els que d'una manera o altra, ens heu ajudat a fer possible que Càritas Interparroquial recapte 1. 707 €. Tots junts estem aconseguint sensibilitzar la nostra societat i fent realitat el lema de la campanya: “Viu senzillament, per tal de que altres senzillament puguen viure” estem apostant per una vida més senzilla i solidària..... en la que amb un poc de cadascú de nosaltres puguem ajudar  als que més ho necessiten. 

Des de Càritas a més d’agrair les aportacions de tots els ciutadans, volem agrair la divulgació feta pels mitjans de comunicació social i el suport que l’Ajuntament de Tavernes ens ha donat per tal d’organitzar aquesta fira.

També volem convidar-vos a participar en la Campanya del Quilos que estem preparant per al cap de setmana del 11 i 12 d’agost, som conscients que ens espera un hivern cru a tots .... però pensem que hi ha persones que ho passen molt més pitjor que nosaltres i que gràcies a la nostra ajuda poden tirar endavant durant un temps, almenys en una cosa tan bàsica com el poder menjar.

Gràcies, moltes gràcies a tots !
Les gràcies les tenim que donar en tot cas nosaltres a vosaltres per la gran llavor que esteu fent, i més ara en esta època de crisi  .

No hay comentarios:

Publicar un comentario