miércoles, 18 de julio de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis

Arriba a la platja de Tavernes el 8é festival de Pop al Carrer “Transterrats i extraterrestres”


El 8é festival de Pop al Carrer es realitzarà els pròxims divendres i dissabte 20 i 21 de juliol en la plaça de les Palmeres (zona Goleta) de la platja de Tavernes de la Valldigna. Serà una edició especial anomenada “Transterrats i extraterrestres”.

El cap de setmana 20 i 21 de juliol arriba a la platja de Tavernes la huitena edició del festival de Pop al Carrer. Les actuacions començaran els dos dies a les 22h en la plaça de les Palmeres, en la zona de la Goleta de la platja.

L’edició d’enguany va dedicada als transterrats i als extraterrestres, tot i que hi ha algun artista que ben bé podria estar en una banda i l’altra.


El grup que obrirà el festival, el divendres 20, serà TAI. Una parella de brasilers que resideix a Tavernes i que mescla ritmes del nord-oest del seu país i elements del funk i el rock. A continuació serà MI el grup que actuarà en la plaça, presentant el seu primer treball discogràfic “El projecte Escolopendra”, que recull tonades del pop i del rock. Per a acabar la nit de divendres, el grup Oliva Trencada, procedent de Mallorca, actuarà presentant el seu últim disc “Perleta negra”.



La nit del dissabte 21 actuaran quatre grups. El primer, La Petit Manouche, mescla la música tradicional gitana amb el swing nord-americà i compta amb un músic d’origen bolivià i un d’origen francés. Seguidament, el grup Dwomo, especialista en diversos estils musicals com ara el swing, chansong, underground de dos rombes i punk. En tercer lloc, el cantant Paul Fuster actuarà per primera vegada en terres valencianes i presentarà el seu primer disc anomenat “Repte”. Per a acabar la vetlada, Thaïs Morell, procedent del Brasil, actuarà presentant el seu primer àlbum “Cancionera”, acompanyada d’altres músics amb els quals formarà un quartet.

L’entrada serà gratuïta. Hi haurà servei de menjar i beguda en taulell, i venda de CD i productes de marxandatge en la mateixa plaça de les Palmeres.


Que voleu que vos diga de estos festivals en els que de vegades hi ha més gent d'alt que baix del escenari, i no eu dic de broma perquè eu he vist, i que porten un cost per a una gran majoría per a que disfrute una minoría ...

Tavernes serà una de les seus del primer Torneig Autonòmic de Tennis de Platja

La platja de Tavernes de la Valldigna serà una de les seus de la primera edició del Torneig Autonòmic de Tennis de Platja, organitzat per la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana.

La platja de Tavernes de la Valldigna, junt amb les platges de Borriana, Moncofa, Oliva, Dénia, Xilxes, Mareny Blau, València i Gandia, és pionera en la promoció d’una modalitat esportiva que està aconseguint molts seguidors en altres països mediterranis i caribenys.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha manifestat estar “molt satisfet per implantar esta nova activitat de foment de l’esport i de promoció turística de la nostra platja. Hem entrat a formar part del circuit autonòmic de tennis de platja per primera vegada. Les nou platges que formem part del circuit en certa manera som pioneres en la promoció de l’esport i la vida saludable lligada al turisme. Esperem que esdevindrà un èxit de participació i que els objectius marcats es compliran”.

Tavernes acollirà les partides del torneig el 21 de juliol a partir de les 10:30 hores del matí en la zona de Flamingo. Les bases del primer torneig es troben en la web www.tenisplaya.es. La inscripció per al torneig és de 8 euros la persona federada i 12 euros la no federada. Les categories són masculina i femenina, i els premis consistiran en medalles i material esportiu. La inscripció es pot realitzar el mateix dia del torneig en la zona de Flamingo de la platja de Tavernes.


La Federació de Falles Junta Local Fallera celebra el Mig Any Faller

La Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes ha celebrat este dissabte 14 de juliol el Mig Any Faller en la platja

Este passat cap de setmana, en la platja de Tavernes es va celebrar el Mig Any Faller, que va començar amb una despertada a les 8:30 del matí i va acabar amb la crema de la falla a les 21h. Hi van estar presents membres de la corporació, representants de cada falla, les falleres majors de Tavernes i el president i l’executiva de la Federació de Falles Junta Local fallera. A l’acte hi van acudir també els xiquets que van fer la falleta.

Per contra, molt bé per estes iniciatives que sí que reperctixen en el gaudiment d'una gran majoría, damunt amb un baix cost per a les arques públiques i mab una gran éxit de participació, a més d'aportar variett al oci de la nostra platja en lo que la fem més atactivat per al turisme. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario