viernes, 27 de julio de 2012

GABINET DE PREMSA AJUNTAMENT, varis .

XXIV Volta a Peu a la platja de Tavernes de la Valldigna

La XXIV Volta a Peu a la platja de Tavernes es celebrarà el divendres 3 d’agost a les 20 hores. El recorregut serà de 8000 metres, i com cada any està oberta a tots els aficionats.  

El divendres 3 d’agost tindrà lloc en la platja de Tavernes la XXIV Volta a Peu, organitzada com cada any pel Club d’Atletisme la Valldigna, juntament amb les regidories d’Esport i Turisme de l’Ajuntament de Tavernes. L’eixida serà a les 20h, tindrà una durada màxima d’una hora i es realitzarà en la zona esportiva de la Goleta. Hi poden participar tota classe de categories sempre amb corredors majors de 16 anys, en un circuit totalment urbà. 

Atesa la participació massiva de tots els anys, l’organització està facultada per a tancar el període d’inscripció en arribar als 1500 corredors, xifra límit de participants de les categories júniors, sèniors i veterans.   

El lliurament de dorsals es farà el mateix dia de la prova des de les 17 hores fins a les 19:30 hores. Hi haurà premis en metàl·lic de 100, 75 i 50 euros per als primers classificats de la categoria general, i premis per als tres primers homes i dones classificats en cada categoria, i al primer corredor local i al primer corredor del Club d’Atletisme La Valldigna. 

La seguretat i l’assistència al circuit estarà coberta per la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Creu Roja i voluntaris.

Un any més aquest acte de esport i oci, que aporta a esta platja a un nombrós número de visitants, i que plena de jolgori la mateixa, que continúe així i per molts anys . 


Càritas Interparroquial de Tavernes organitza la Fira del Llibre Solidari en la platja  

Càritas Interparroquial de Tavernes organitza la Fira del Llibre Solidari en la platja, que tindrà lloc al costat de les parades de la Fira de Sant Jaume el pròxim cap de setmana, els dies 28 i 29 de juliol. 

Càritas Interparroquial de Tavernes, aprofitant l’èxit de la Fira del Llibre de Sant Jordi, n’ha preparat una altra de benèfica en la platja, que tindrà lloc el proper cap de setmana, 28 i 29 de juliol, i estarà ubicada al costat de les parades de la Fira de Sant Jaume. 

S’hi podran adquirir llibres des d’1€ i qualsevol persona hi pot col·laborar donant llibres per a la venda. El punt d’arreplegada dels llibres donats és la casa parroquial de Sant Pere, els dimarts al matí i els dijous a la vesprada. Tots els beneficis de la venda es destinaran a Càritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna. 

La fundació FOESSA informa que els últims any ha augmentat considerablement el nombre de persones ateses pels serveis d’acollida de Càritas i confirma que la taxa de pobresa d’Espanya és una de les més elevades de la Unió Europea. 

L’objectiu de Càritas és desenvolupar una funció d’animació social que impulse la solidaritat, la construcció d’un nou orde social, des del qual es puguen afrontar adequadament els reptes actuals que plantegen la pobresa i l’exclusió, i donar a conèixer les condicions indignes en què viuen molts éssers humans en la nostra societat i en el món.


Una bona iniciativa, que va tindre una magnífica resposta en el poble, i que esperem es supere ara en la platja , així que


TOTS A COMPRAR LLIBRES, QUE A MÉS D' AJUDAR A UNA BONA CAUSA ENS CULTURITZEM !!!

La Bombonera Pikasound guanya la lliga de “Futbol 7” per segon any consecutiu 

En una final molt emocionant, l’equip de la Bombonera Pikasound va aconseguir el trofeu de campió de la lliga de “Futbol 7”, revalidant el títol de l’any passat.  

La gran final la van disputar els equips de la Bombonera Pikasound i els Amics de Txema, alçant-se com a guanyador l’equip de la Bombonera pel resultat de 3-1. En acabar el partit el regidor d’Esports, Josep Llàcer i la regidora de Festes, Pilar Altur, acompanyats pel tècnic d’Esports Paco Cuñat procediren al lliurament dels trofeus
.

Enhorabona als patrocinadors per la seua espenta al deport i al oci, i enhorabona als guanyadors .

No hay comentarios:

Publicar un comentario