viernes, 13 de julio de 2012

EDITORIAL : I mentres tant, pardalots i ventalls a la seua


Espanya cada dia va a pitjor, i la que ens espera amb les nefastes mesures aprovades estos dies pel govern de la nació espanyola : Atur, desànim general, falta de perspectives de futur ...


mentres tant, dos dels blogs de la competència, portaveus oficiosos o oficials, no eu se bé, del PP i Bloc barallant-se pels olors que s'han viscut en La Goleta dies arrere : Uns que si el govern no ha fet rés, altres que si no espodia fer res ... i mentres tant en Tavernes creixent l'atur .



I jo em pregunte ? Acàs no tenim temes més grossos en el poble per a perdre el temps en este nimietats ? 



Espere amb ansia , no se si podré dormir mentres tant davant un tema tan important i preocupant, la resposta del pardalot a la crítica del PP sobre abocaments en la Sequia Mare, no seu pregau, es de vital importància per al dia a dia , més que la crisi , l'atur i demés nimietats !!!!



Senyor, que ganes tinc de que arriben les properes eleccions i algú, no se qui encara però algú, presente una alternativa als de sempre i a lo de sempre !!! Vostés no ?





NOTA : Hui les fades del internet no m'han acompanyat, he tardat quasi dos hores en poder publicar els tres articles que acompanyen a este editorial ( si, no exagere, no sabeu el que costa baixar una foto a ritme de cha-cha-chà o de de movistar) , així que, com vosaltres comprendreu , no em queden ganes ni temps per a fer res més, per el que, demà, més i espere que millor encara : Ja tornarem al poble i farem més coses, que tenim que fer, contra la tecnología del segle passat però , aixó sí, a preu del actual, hem topat !!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario