viernes, 20 de julio de 2012

ES SUSPEN SENSE PREVI AVÍS EL FESTIVAL DE NOU TALENTS


Ens acaben de comunicar que els participants en dit festival s'han trovat este matí, quat es dirigíen a assanyar, en que estaben els operaris acabant de desmontar, portaven tota la nit,  l'equip de sò, perqué, segon éstos, s'havia cancelat el festival.


El problema es més greu si cap, per a aquells participants de fora que han sofrit les despeses de trasllat i lloguer de habitatge .


Ens ha comunicat un del representants d' un dels participants que es dirigía al Ajuntament ha demanar explicacions, vos seguirem informant en quant sapigam més coses .



No se ha que s'ha degut la suspensió del festival, però m'aventuraría a dir que es per falta de venda d'entrades, doncs el preu per a escoltar a uns desconeguts es molt alt i l'economía no esta per a massa festes.


ULTIMA HORA : Ens comuniquen que a estes hores, un poc més de migdia, estàn reunits l'americà represenant de l'empresa organitzadora i la concejala de turisme Carmen Canet , per a vore de solventar el problema sorgit, i es que , segon ens diuen, al pareixer el representant en Espanya d'esta empresa no ha complit amb els pagaments que havía d'haver fet . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario