martes, 31 de julio de 2012

Gabinet Premsa Ajuntament : LA FIRA DE SANT JAUME, TOT UN ÉXIT

No falta algú en este fotos ?
                                   
Gran èxit de la XVIII Fira de Productes Valencians Mostra de Sant Jaume en l’avinguda la Marina de la platja

El dijous 26 de juliol s’inaugurà la XVIII Fira de Productes Valencians- Mostra Sant Jaume, que va estar oberta fins ahir, 29 de juliol, en l’avinguda de la Marina de la platja de Tavernes.



El dijous 26 de juliol, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat per membres de la corporació municipal, associacions, entitats i veïns en general, inaugurà la XVIII Fira de Productes Valencians Mostra Sant Jaume, que ha estat oberta en l’avinguda la Marina de la platja de Tavernes fins ahir, diumenge 29 de juliol.



La Fira de Productes Valencians ha tingut una gran afluència de visitants els dies que ha estat oberta. Les diferents parades han oferit una gran varietat de dolços, formatge i embotit, així com olives, bunyols, mel artesana, plantes medicinals, ventalls pintats a mà i llibres solidaris a benefici de Càritas, entre altres productes.

                  

Un any més una gran éxit , que esperem perdure en el temps i cada any vaja a més, doncs si volem competir turísticament, amb les tres "P" no es prou, tenim que donar alternatives de oçi als nostres visitants.
I a més, es una font d'atracció per al turisme intercomarcal, que encara no pernocta, deixa diners en l'hostelería , en uns temps en que, més que mai, tota pedra fa paret .

No hay comentarios:

Publicar un comentario