sábado, 7 de julio de 2012

GPA : Trobada bandes infantils


La platja de Tavernes acull la II trobada de bandes infantils


Este dissabte 7 de juliol, la platja de Tavernes acollirà per segon any consecutiu la trobada de bandes infantils Bandetes 2012. Hi participaran les bandes infantils de Tavernes, Ontinyent i Carlet. Les activitats es duran a terme des de les 10 del matí fins a les 22:30h, quan tindrà lloc la cloenda de l’activitat.

Este dissabte es celebra en la platja de Tavernes la II trobada de bandes infantils, en què, a més de la participació de l’Escola Elemental Eduardo Arnau de Tavernes de la Valldigna, hi ha també la banda infantil Tot per la Música, d’Ontinyent, i La Unió Musical, de Carlet.

A les 10h està prevista tant l’arribada com la recepció de les bandes participants en la terrassa del cine Olimpo de la platja de Tavernes, per tal de posar en marxa la primera cercavila. A les 12h hi ha visita al monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat. Tot seguit, bany en la piscina municipal de Tavernes i paella gegant per a dinar. De vesprada es faran diverses activitats lúdiques i abans de marxar cap a la platja, hi haurà berenar per als xiquets.

A les 20h totes les bandes es concentraran en les dependències municipals de la platja de Tavernes, on seran rebudes per la corporació municipal i tots junts aniran en cercavila cap al cine Olimpo, on tindrà lloc el concert de les bandes.


Una bona forma de fer festa i al mateix temps de fomentar la cultura entre els jovens i amb ella una forma bona i saludable d'entendre la vida : El que s'esforça per a ser un bon músic no te temps per a botellons i similar, per el tant, un déu per aquesta inicativa



No hay comentarios:

Publicar un comentario