sábado, 7 de julio de 2012

PARTIT POPULAR, Nota Parc Cantalot

EL PARTIT POPULAR DEMANA EL COMPROMÍS DEL TRIPARTIT PER A EXECUTAR LES FUTURES FASES DEL CANTALOT

El Partit Popular de Tavernes es congratula de la inauguració de la primera fase del Parc del Cantalot.

El Grup Popular volfermanifesta la seuaal·legriaperquèelsveïnsd'esta zona disfruten d'esteparc que va començar a fer-se en la passada legislatura desprésd'haversuperatmoltsentrebancs, com ara la desafecciódelsbarrancs de la zona, l'adquisiciódelsterrenyson va el parc o la tramitació de les obres.

El Parc del Cantalot es va iniciar a finals de la passada legislatura, quan el Partit Popular ocupaval'alcaldia de Tavernes. Fa unsmesos les obres arribaven al seu final i ara s'hainaugurat el parc, tot i que feiasetmanes que estavajaacabat.

Des del Grup Popular animem al govern del senyor Juan a que seguiscatreballant per ferpossible les noves fases d'esteparc. En la passada legislatura va començar el Cantalot i esperem que en la legislatura del Tripartit siga capaç de posar en marxa una nova fase d'esteparc, recollint les propiesparaules de l'alcalde en l'acted'inauguraciód'estesinstal·lacions. Per a este propòsit, el govern del senyor Juan tindràtot el suport del Partit Popular de Tavernes.

Cal recordar que el Parc del Cantalot va ser una iniciativa del Partit Popular, qui va apostar per l’execuciód’esta primera fase, mentre que altrespartit, com el Bloc del senyor Juan, va votar en contra del finançamentd’esta obra que va tirar endavantambelsvots del Partit Popular.


Més be demaneu-liu a La Generalitat, perquè com no vinguen diners de fora, açí not enim, i be eu sabeu, un duro per a inversions, i menys de oci .

No hay comentarios:

Publicar un comentario