miércoles, 11 de julio de 2012

Article d'opinió : DIUEN QUE ESTIC FENT-ME SOCIALISTA / EN APOYO AL FUNCIONARIAT

I es que que davant la política ultra-lliberal del senyor Rajoy, no tinc més remei que alçar la veu i dir PROU!!, prou d'ofegar als de sempre, i que els altres es queden tan panxos . 

No he segut mai socialista, no crec en la seua filosofia econòmica, però, com vos he dit reiteradament si soc socialdemòcrata i com a tal dic , que tal i com assenyalí ahir, esta política del actual govern ens va a afonar més i més encara en la ruïna en la que estem gràcies als governs socialistes del senyor Zapatero.

Jo no soc expert en economia, però pense que l'única manera d' eixir d'esta situació es fomentant el consum i per a això fa falta baixar la pressió fiscal i fer arribar liquides monetària al mercat, a més de l' inversió, que no el retall, públics : Just tot el contrari que està fent este govern, que ara vol , a més de pujar el IVA en lo que es retraurà el consum, llevar-li una paga als grans consumidors que son els funcionaris, que son els únics que seguixen mantenint un grau de consum acceptable .

Jo fora funcionari demà em plantava i deia PROU : i està vegada no estareu sols, contareu amb l'apoyo i la comprensió de la gran majoria de la població, ja està bé de pagar-la els de sempre .

I si açò es ser socialista, jo el primer, però no s'equivoqueu, entre uns i altres hi ha una Via intermitja, la que està aplicant curiosament Obama en EE.UU, el país més lliberal del món. O la que va aplicar Hollande en França : Es diu socialdemocràcia, es el que han aplicat en els seus països mitjançant l'injecció de capital públic als seus bancs entre altres mesures, eixos que volen que ara sigam més papistes que el papa , a costa de que caiga qui caiga ( els seus nacionals no, evidentment, serem, com sempre, els pobrets del sur ) .

Però bé, ja els posarem, més prompte o més tard, en el seu lloc, bé via urnes, bé via carrer : No voldria arribar a açò, no soc partidari, però ens estan portant a fer-ho, no podem aguantar més esta Europa de mercaders i als seus representants en Espanya .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando, President de GIVAL-Tavernes i de Plataforma Units Per Tavernes 

No hay comentarios:

Publicar un comentario