jueves, 5 de abril de 2012

FIRA DE PASQUA EN LA PLATJA

M. Carmen Canet regidora de Tursime


La platja de Tavernes oferirà, entre el 5 i el 16 d’abril, la Fira de Pasqua 2012.

La Fira Artesanal de Pasqua 2012 estarà situada en la platja de Tavernes de la Valldigna des del dijous 5 fins al dilluns 16 d’abril. Serà a l’avinguda de la Marina, concretament en el segon tram. L’horari d’obertura serà de 10:00 del matí a 22:00 hores.

Durant totes les festes de Pasqua, la platja de Tavernes comptarà amb un incentiu més per a donar servei als veïns i turistes que ens visiten estos dies.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, M. Carmen Canet, ha afirmat que “la Fira de Pasqua és un valor afegit per als nostres veïns i visitants, que trien la nostra platja per a passar-hi estos dies de festa, ja que convida a passejar per la nova avinguda, que ja està pràcticament acabada, alhora que es pot aprofitar per a gaudir d’alguns dels productes que hi podrem trobar”.  

La Fira Artesana de Pasqua oferirà productes típics i tradicionals en els seus estands instal·lats en l’avinguda de la Marina. La platja de Tavernes de la Valldigna és un punt clau de les festes pasqüeres de la Valldigna, tant per a veïns com per a visitants i turistes en general.

#

No hay comentarios:

Publicar un comentario