sábado, 14 de abril de 2012

SETMANA DE LA LLENGUA A GANDIA : teatre y música


Página principal de la Universitat Politècnica de València    


Els campus de Vera, Alcoi i Gandia seran l'escenari dels actes

La Universitat Politècnica de València (UPV) celebra, com cada any, la Setmana per la Llengua .

DATA : Des de el 23 d'abril fins al 10 de maig.

OBJECTIU : fometar la llengua, donar ressò de la matrícula en valencià i donar a conéixer i promoure els grups de música valencians.



CALENDARI : 


 23 d'abril, a les 19 hores, al Paranimf de la UPV : Concurs de Monòlegs en Valencià i la representació de l'obra de teatre Lisístrata, d'Aristòfanes, a càrrec de La Butaca Teatre.



Dimecres 25 d'abril :, a les 20 hores, a l'Auditori Alfons Roig de la Facultat de Belles Arts, tindrà lloc l'actuació del músic Carles Dénia i presentació de l'obra guanyadora del IV Premi Carles Salvador de poesia en valencià, En aquest acte col·labora l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i l'Editorial Denes.




26 d'abril : Taller de Pilota Valenciana, a les 12 hores, al Trinquet de la UPV, i la representació de l'obra teatral Eufòria, al campus de Gandia, a les 12.30 h, a càrrec de L'Horta Teatre.


3 de Maig : Actuació dels grups valencians Aspencat, Rapsodes i Lilit i Dionís, el 3 de maig, a les 22 hores, a la sala La 3 de València i albades, a càrrec dels cantaors Teresa Segarra i Josep Aparicio Apa, a la cafeteria de la plaça de Ferrándiz i Carbonell d'Alcoi. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario