lunes, 30 de abril de 2012

ALTRES NOTICIES D'INTERÉS REGIONAL




LEVANTE.EMV :
Escola insta a la conselleria a consensuar el decrecto de plurilingüismo.

Sempre el pitjor dels consensos que la pitjor de les guerres.


I si s'aporfita per a fer que s'escolte la veu del poble, i damunt amb una festa, millor que millor.



La Generalitat recupera ahora un tributo que rechazó en 2011 cuando lo anunció la ministra Elena Salgado

El problema ara es que molts d'eixos que pagaben eixe impost, en part grans propietaris 
d' inmobles ,  ara no els poden vendre i molts no tenen "cash", per el que recaudar ara va a ser més difícil i netrarem amb embargos, etc.

Ara, ja voldría jo tindre tants inmobles per a tindre que pagar, ja, bo sería, encara que no tinguera "cash" i m'embargaren, signe ja !!, i vostés?

El Ivvsa recaudaría 31 millones si equipara sus precios a la media estatal

Intersindical Valenciana ha propuesto a la gerencia de la entidad que baje el valor de las viviendas públicas






S. PITARCH VALENCIA Las viviendas de protección oficial (VPO) que tiene en excedente el Institut Valencià de la Vivenda (Ivvsa) son de las más caras de España y casi duplican el coste por metro cuadrado de las que pone a disposición de los ciudadanos el Estado. Según ha podido saber este periódico, desde la Intersindical Valenciana se le ha propuesto a la entidad pública valenciana ajustar sus precios a los regulados por el Ministerio, de tal manera que se podrían recaudar 31 millones de euros, el precio que estima el sindicato que valdrían las promociones "invendibles" del Ivvsa.

Anem a un exemple práctic açí a Tavernes, en Vergeret :

C/ Riu 9 : Quant es veneren eixes vivendes pel IVVSA, els preus rondaven sobre uns 5 milions menys que les vivendes privades en 3 habitacions, uns 4 milions en les de dos i uns dos i mig milions en les de una, però teníen que tindre 2,5 milions de pesetes de entrada per a poder comprar-les.
Les qualitats eren bone però molt mal acabades, en alguns casos pésimament, de riure per no plorar.
  
Doncs, es veritat, no son tan barates com deuríen de ser. 

Si a més li afegim el problema reiteràdament tractat en aquest i altres blogs del garatge, molts dels actuals propietaris em diuen que haveren compart vivendes privades , encara que apretanse el cinturó fins a fer-se rojos, donat que en les finques privades, exemple les de Construccions Estruch que es en qui compare els preus, ha fet unes bones qualitats i ben acabades, i si té alguna reclamació, la solventa rápidament i com toca.

I per supost lo del garatge, que crec ni s'havera arrivat a crear, doncs son professionals de tota la vida i saben el que es fan, tant ells com els seus técnis, estic segur estaría solventat amb cotxeres en els baixos.

REFORMA SISTEMA SANITARIO

El Consell fomentará que las concesiones privadas de Sanidad contraten a los médicos

La Administración prevé una excedencia en la que la empresa ofrecerá incentivos salariales en función de la productividad 


No hay comentarios:

Publicar un comentario