jueves, 26 de abril de 2012

RECORDEU, CAP DE SETMANA PLÉ DE CULTURA I SOLIDARITAT



DIVENDRES 27 :



A partir de les 17:00 hores , en el Mercado Municipal, Cáritas Interparroquial de Tavernes celebra una Feria del Libro de Ocasión el próximo Viernes 27 de Abril, dónde se podrán comprar libros a precios módicos,a partir incluso de un euro.


21,30 hores2ª Gala contra el Cáncer 
               Lloc: Casa de La Cultura.   Preu : 7 euros


Actuaràn: el Centre Instructiu Musical Valldigna, Club Kick Boxing Montañez, Club Aeròbic Moncada (campions del món), Rubén Grau, Duo Pacific Blue, Al-Digna Associació de dansa, Diego Rodríguez (la veu de l’Alcora), Aritz Grau i Vicent Ripoll, Salto de Comba de Xest (campions d’Espanya), Ximo i Laura Sansaloni, Francisco Viana (Un beso y una flor), Maria José Sánchez (copla), l’humor de Blay, Carmen Márquez (copla), Diana Sansaloni, Sheyla Ibáñez, Shaina, Nora i Patri Jones (homenatge a Whitney Houston), Bahia Baila, Lorena Sanchis, Ivan Sánchez, Vicente Clar (tenor), Miriam Rodrigo, Manuel Cortés (presentació del seu disc) i Vicent Torres.

ENTRADES : A LA VENTA EN DIFERENTS ESTABLIMENTS

La gala tindrà com a presentadors a Nuria Palma i Sergio Lázaro i els organitzadors son Paco Sifres, Roberto Escribano, Encarnita Carrión i la junta local de la AECC.


DISSABTE 28: 

18:00 HS. DANSES A CÁRREC DELS MÉS MENUTS, A LA CASA DE LA CULTURA, AMB LA PARTICIPACIÓ DEL NOSTRE GRUP DE BALLS POPULARS I ALTRES DE DIFERENTS COMARQUE VEÏNES.

 DIUMENGE 29 : 





 A partir de les 12,30 MÚSICA A CÁRREC DELS MÚSICS MÉS JOVENS PELS CARRERS : A PARTIR DE LES 12:30 EN QUE EIXIRAN , VESTITS D'EPOCA, DE LA PLAÇA DE L'ESGLESIA SANT PERE, I PASANT A LES 12.45 PER LA PLAÇA MAJOR FINS A LA PASSEIG DEL PAÍS VALENCIÀ ON ARRIVARAN AL VOLTANT DE LES 13:00.  SERÀ ALGO DIGNE DE VORES I SENTIR, VOS EU ASSEGURE. 


12,30, I AL MONESTIR, CORALS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario