miércoles, 11 de abril de 2012

COM NO FER RETALLS PEL PLA D'AJUST

La imprescindible Casa Olegaries o Indalecies


Com tots els que ens seguiu sabeu, el Pla d'ajust ha comportat una retallada de servicis al rebaixar subvencions a entitats, pujar taxes i altres. 
Huí mateix publiquem una conseqüència d'Això i les que vorem.


Però no parla de tornar el milió d'euros previst per a la compra de la casa de les Olegaries o Indalécies, el qual està ahí, parat però generant interesos, fins a que es puga comprar dita casa, el qual no s'ha pogut fer per problemes registrals i ja portem uns quants mesos, d'abans el nou govern. 



I jo pense si poden mantindre el préstec ahí inactiu i pagant interessos i també tornar-lo en els plaços que pertoque, es pot afirmar que el ajuntament es pot endeutar amb eixa quantitat. 



I em pregunte ? Perquè no destinar eixa quantitat mitjançant eixe o altre préstec, per a tirar endavant i no tindre que sotmetre al poble a mesures restrictives ?

Tan important es eixa casa? 

Acàs volen deixar els actuals governants una obra que deixe"huella"en el poble de la seua gestió?



I en cas de que siga que sí perquè sí, perquè no compren i enderroquen o apuntalen la casa de marres , el qual seria entre un 50 i un 60 % del milió previst (tinc entés que la compra es per uns 75 milions de pessetes) , i la resta la destinen a sanejar l'Economia local sense retallades, i ja es restaurarà quant pugam? 



Qui pense el mateix que alce la mà, o millor la veu.


Signat, Enrique Estruch , coordinador del col.lectiu local UPyD Valldigna

2 comentarios:

  1. Valler indignat i informat12 de abril de 2012, 3:02

    Em fa gràcia que li diguen als comentaristes en certs blogs que no critiquen d'aquesta o altra manera al senyor enrique estruch o altres tertuliants, i que permeten posar de verd en amunt a l'alcalde i tot el que estiga relacionat amb ell, siga bloc, familia o amics. Atacant d'una manera desproporcionada i difamatoria amb arguments de carrer sobre els problemes que arrastra el nostre poble. Problemes que són deguts o per culpa del govern anterior. Ja siga el deute de l'ajuntament (-16milions als bancs, -4 en tresoreria), piscina, pàrking (les grans estrelles), per no parlar de PAIS o alta TENSIÓ, o minucieses com la crema de vegetals o guardar la llenya de les paelles (és a dir, fer el que s'ha fet sempre). I la gent del pp que voldrieu i feu qualsevol cosa per tombar, alarmar, crear polèmica o catàstrofe, s'atreviu a donar consells de com ha de ser un alcalde? En quina cara? A una persona propera, humil, responsable que ha d'actuar solucionant de la millor forma possible problemes que han provocat altres. Quan baixareu de la burra? Quan s'adonareu que heu deixat al poble sense marge d'actuació? Que esteu fent el ridícul en les vostres notes de premsa. Tenieu en el caixó 700 i pico factures per pagar a proveedors i altres, heu cobrat per anticipat un canon de l'aigua fins 2026 que corresponia a altres legislatures, havieu consumit al entrar el nou govern el 90% del pressupost de l'any, voleu més detalls? Quan baixareu la cara per deixar a tantes i tantes empreses del poble per cobrar? Quan obrireu els ulls i veureu que mires per on mires la gestió ha sigut pèssima travessant anys de bonança inclusive? I molts dels que governaven cobraven 5000, 4000 i 3000 euros al mes i portaven escoltes... Per sort, això ja no passa.
    Parlem dels pisos del Vergeret i la seua zona inundable? O del Parc del Cantalot començat 4 vegades? O el carril bici que ni acaba ni comença de 200.000 euros? La piscina inacabada per una empresa que rep dels tècnics municipals un 0 patatero? El parking que fa aigües de molt abans de construir-lo? Qualsevol tema és bo i una vergonya al mateix temps.
    Bona nit i gràcies.

    ResponderEliminar
  2. Estimat lector, açí com pots vore,intentem ser el mes neutrals possibles i deixem parlar a tothom, sempre amb educació i respecte. El que passa es que, como el Bloc no es fa arrivar els seus escrits oficials, no podem donar la seua opinió i per tant ser encara més neutrals, el que si fan PP i PSPV i evidénment, UPyD. Esperem que ens tinguen en conte i així es ajudaràn a ser-ho més si cap. Gràcies per la teua aportació.

    ResponderEliminar