viernes, 13 de abril de 2012

LA AVINGUDA DE LA PLATJA, FINALITZADA I ENTREGADA AL AJUNTAMENT



La Conselleria ha lliurat l’obra de l’avinguda de la Marina a l’Ajuntament de Tavernes

L’obra de l’avinguda de la Marina de la platja de Tavernes ja estava pràcticament enllestida, pendent sols d’uns detalls d’acabament, la qual cosa no ha impedit que els veïns i visitants puguen gaudir de la nova avinguda des de fa unes setmanes.

Esta setmana els tècnics de la Conselleria d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana, juntament amb l’empresa de construcció, han lliurat a l’Ajuntament de Tavernes l’obra de reurbanització de l’avinguda de la Marina, inclosa dins del Pla Confiança i pressupostada en 1.700.000 euros, que es va iniciar en l’anterior legislatura.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Tavernes han rebut l’obra, concretament l’arquitecte Juan de Dios Fernández, en representació del cap del departament, Juan Tormo, i la primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme i Turisme, M. Carmen Canet.

La regidora d’Urbanisme i Turisme, M. Carmen Canet, ha expressat “el meu agraïment tant a l’empresa concessionària com a la Conselleria per l’esforç que hem fet tots junts per a dur avant esta obra que dóna servei a la nostra platja, tant als nostres ciutadans com als que trien Tavernes com a destinació turística”.

Canet ha informat que s’ha treballat de valent des de l’Ajuntament perquè l’obra no tinguera retards en l’execució després dels problemes de la primera UTE contractista, i la Generalitat i el nou adjudicatari han dut a terme la reurbanització de l’avinguda. La regidora ha destacat, a més, que “l’obra, de fet, estava enllestida quasi al cent per cent, i sols faltaven alguns xicotets detalls d’acabaments que no impedien l’ús i el gaudi de l’avinguda, com així hem comprovat esta Pasqua”.
La reurbanització de l’avinguda de la Marina ha suposat també la millora de diversos accessos ja existents en la platja, un dels quals s’ha fet accessible a persones amb mobilitat reduïda”.



#


No hay comentarios:

Publicar un comentario