martes, 24 de abril de 2012

NOTA OFICIAL FIRA LLIBRES D'OCASIÓ

Com ja venim informant des de fa uns dies, el Divendres hi ha una Fira del Llibre D'Ocasió a favor de Càrites. Publiquem la nota oficial remesa pel Gavinet de Premsa del Ajuntament :

Càritas promou una fira del llibre d’ocasió solidària que es celebrarà en el mercat municipal este pròxim divendres


Càritas Interparroquial, amb el suport de l’Ajuntament de Tavernes, organitza i presenta la primera Fira del Llibre d’Ocasió. Serà este divendres 27 d’abril en el mercat municipal, a partir de les 17:00 hores.

El mercat municipal de Tavernes de la Valldigna serà l’escenari que acollirà la primera edició de la Fira del Llibre d’Ocasió, a benefici de l’economat de Càritas Interparroquial.
Una activitat solidaria més, que es suma a les que du a terme Càritas, que en estos moments atén vora tres-centes famílies de la ciutat. Des del col·lectiu consideren que és imprescindible la solidaritat del conjunt de la societat per a acollir i atendre els seus membres més desfavorits, proporcionant-los l’ajuda necessària perquè puguen viure en condicions dignes.
Càritas entén que esta crisi no és tan sols una crisi econòmica, és sobretot una crisi de valors reflectida en la cultura d’usar i tirar, del valor concedit a les coses supèrflues, de la falta d’esforç, etc. Afirmen que és necessari canviar estos valors dominants en la nostra societat actual, promoure formes de vida més senzilles i treballar per la solidaritat, el compromís  i la col·laboració.
Amb esta finalitat demanen una vegada més la col·laboració ciutadana en un nou projecte de Càritas. En esta ocasió, coincidint en les dates que estem, volen promoure una FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ que fomente la lectura, la solidaritat i un millor aprofitament d’estos llibres que moltes vegades queden oblidats en les prestatgeries de les cases i que sols són visitats per la pols.
S’hi pot participar de dos maneres: fent arribar els llibres usats a :
Col·legis i instituts
Biblioteca municipal
Parròquies
o acudint el divendres que ve, dia 27 d'abril de les 17:00 a les 20:00 hs, al mercat municipal de Tavernes de la Valldigna.



No hay comentarios:

Publicar un comentario