sábado, 21 de abril de 2012


DEMÀ DIUMENGE 22, CONCERT - CONFERÈNCIA ,





El centre professional de música Mestre Arnau acull una conferència concert el diumenge 22 d’abril

Serà en una sessió matinal, el diumenge 22 d’abril a les 12:00 hores, amb el títol El piano en la música valenciana dels anys del canvi dels segle XX. Hi participaran els intèrprets Victòria Alemany (piano), Mª Gumersinda Campos (violí), Javier Pallàs (violoncel) i Charo Vallés (soprano). La doctora Victoria Alemany realitzarà una breu dissertació abans de les interpretacions.

El programa és el següent: En el Guadalquivir (Madrid, Dotesio, 1913), Tres cançonetes llemosinesamb lletra de Víctor Iranzo, Dos estudisSerenata de concertDos cançons sobre text de Goethe,Dos peces dedicades a Abel Mus i Berceuse.

Victoria Alemany és natural de Bunyol i doctora cum laude en música. Actualment és professora de piano del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i ha participat com a docent en importants cursos pianístics internacionals.

Mª Gumersinda Campos va iniciar la seua formació violinística en la seua localitat natal, Montserrat. Exercix de catedràtica de violí en funcions en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. És llicenciada en Història i Ciències de la Música per la Universitat Catòlica de València i compta amb dos màsters.

Javier Pallàs és natural de Tavernes de la Valldigna. Exercix com a titular de Música de Cambra al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València. Des de 2006 és coordinador de l’Orquestra Simfònica i Acadèmia de Música i director de l’Orquestra Jove de la SIUM Santa Cecília de Cullera. Recentment ha realitzat un màster en investigació.

Charo Vallés és nascuda a València, on va estudiar cant en el Conservatori. És llicenciada en medicina. Ha actuat en les principals ciutats espanyoles, a Anglaterra i en diversos festivals. És professora en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo i en la Universitat Catòlica de València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario