miércoles, 11 de abril de 2012

EL SINDICAT DE RECS DEIXA DE PRESTAR SERVICIS

La Junta de gobierno del Sindicat de Recs, trás la retirada de la subvención de 16.000 euros por el Plan de Ajuste Municipal, acordó cerrar las compuertas del Canal de la Partida Nova y dejar de bombear agua a la sequia Mare,  lo que comportará que bajará el nivel freático  de la acequia con el riesgo de salinidad de las aguas de riego de los campos y olores.


Argumenta que yá no puede sin la subvención mantener dicha prestación sin compensación económica, mientras que señalan que por el IBI rústica de las tierras incluidas en el sindicato, se recaudan calculan unos 100.000 euros 





Esta es sólo una primera consecuencia, dado que también se verán afectado el mantenimiento de los caminos rurales, hasta ahora también a su cargo.

¿ Y AHORA QUÉ? Y ES QUE ANTES DE RECORTAR HAY QUE ESTUDIAR BIEN A FONDO LAS CONSECUENCIAS Y NO HABLAR CON LOS AFECTADOS A POSTERIORI, COMO HA HECHO EL GOBIERNO.


ADELANTO MÁS CONSECUENCIAS POR LO QUE CONOZCO DIRÉCTAMENTE EN  MUSICA Y CLUBS DEPORTIVOS, QUE ESTÁN ESTUDIANDO QUÉ HACER.

2 comentarios:

  1. Valler informat i indignat12 de abril de 2012, 3:04

    Em fa gràcia que li diguen als comentaristes en certs blogs que no critiquen d'aquesta o altra manera al senyor enrique estruch o altres tertuliants, i que permeten posar de verd en amunt a l'alcalde i tot el que estiga relacionat amb ell, siga bloc, familia o amics. Atacant d'una manera desproporcionada i difamatoria amb arguments de carrer sobre els problemes que arrastra el nostre poble. Problemes que són deguts o per culpa del govern anterior. Ja siga el deute de l'ajuntament (-16milions als bancs, -4 en tresoreria), piscina, pàrking (les grans estrelles), per no parlar de PAIS o alta TENSIÓ, o minucieses com la crema de vegetals o guardar la llenya de les paelles (és a dir, fer el que s'ha fet sempre). I la gent del pp que voldrieu i feu qualsevol cosa per tombar, alarmar, crear polèmica o catàstrofe, s'atreviu a donar consells de com ha de ser un alcalde? En quina cara? A una persona propera, humil, responsable que ha d'actuar solucionant de la millor forma possible problemes que han provocat altres. Quan baixareu de la burra? Quan s'adonareu que heu deixat al poble sense marge d'actuació? Que esteu fent el ridícul en les vostres notes de premsa. Tenieu en el caixó 700 i pico factures per pagar a proveedors i altres, heu cobrat per anticipat un canon de l'aigua fins 2026 que corresponia a altres legislatures, havieu consumit al entrar el nou govern el 90% del pressupost de l'any, voleu més detalls? Quan baixareu la cara per deixar a tantes i tantes empreses del poble per cobrar? Quan obrireu els ulls i veureu que mires per on mires la gestió ha sigut pèssima travessant anys de bonança inclusive? I molts dels que governaven cobraven 5000, 4000 i 3000 euros al mes i portaven escoltes... Per sort, això ja no passa.
    Parlem dels pisos del Vergeret i la seua zona inundable? O del Parc del Cantalot començat 4 vegades? O el carril bici que ni acaba ni comença de 200.000 euros? La piscina inacabada per una empresa que rep dels tècnics municipals un 0 patatero? El parking que fa aigües de molt abans de construir-lo? Qualsevol tema és bo i una vergonya al mateix temps.
    Bona nit i gràcies.

    ResponderEliminar
  2. Estimat lector, açí com pots vore,intentem ser el mes neutrals possibles i deixem parlar a tothom, sempre amb educació i respecte. El que passa es que, como el Bloc no es fa arrivar els seus escrits oficials, no podem donar la seua opinió i per tant ser encara més neutrals, el que si fan PP i PSPV i evidénment, UPyD. Esperem que ens tinguen en conte i així es ajudaràn a ser-ho més si cap. Gràcies per la teua aportació.

    ResponderEliminar