miércoles, 4 de abril de 2012

Tallers, teatre i documentals dins de la programació cultural de Pasqua



L’Ajuntament de Tavernes té preparades diverses activitats culturals per a estos dies de Pasqua, que van des de tallers i teatre fins a documentals.

El dimarts dia 10 es farà el taller Pintem Ous de Pasqua, de la mà de Noèlia Mulet. Serà en la Casa de la Cultura, en l’aula del primer pis, i repartit en tres grups. El primer grup, de 10:00 a 11:15 hores, i edats de 3 a 5 anys. El segon grup, de 12:00 a 13:15 hores, de 6 a 9 anys. I, finalment, el tercer grup, de 16:15 a 17:00 hores, majors de 9 anys. Les inscripcions per a participar-hi es poden fer en la Casa de la Cultura en horari de 10:00 a 14:00 hores. La matrícula costa 3 euros i les places són limitades.

El dimecres 11 d’abril hi haurà teatre de titelles, amb l’obra La bella i la  bèstia, de Teatre Buffo. Serà en la Casa de la Cultura a les 12:00 hores i tindrà un cost de 3 euros. La bella i la bèstia és una tendra història d’amor d’una bella que converteix el monstre en el príncep que fou. Els personatges dels conte experimenten la justícia, fidelitat, amor i valentia com un descobriment, no com una imposició, més aviat com una part natural de l’aventura de viure. El públic s’identificarà amb els personatges titella, manipulats a la vista de tots, i experimentarà els mateixos sentiments de justícia, amor, fidelitat i valentia, en una escenografia de muntanyes i castells dins d’una atmosfera de conte.

Finalment, el dijous 12 d’abril, es presenta el documental La batalla del Varsòvia, amb guió i direcció de Juli Esteve i Àlvar Martínez Vidal. Serà a les 20:00 hores i l’entrada és lliure. Es tracta del seté documental de la filmografia d’InfoTV, que narra la història de l’hospital Varsòvia de Tolosa de Llenguadoc, creat en 1944 pels guerrillers republicans, que acabà convertint-se en el centre sanitari de referència per als 150.000 exiliats en el sud de França
#

No hay comentarios:

Publicar un comentario