martes, 3 de abril de 2012

PLENARI D'AHIR : ALGO INAUDIT ?


Encara que no pogué estar , per asunts personals, i a més de que els temes a tractar no creia portaren cacau, he llegit en La Cotorra :

" precs i preguntes el portaveu del PP, Manolo Vidal, acusava el govern de fer un Pla d'Ajust amb errades de calcul, de no saber calcular bé les partides, de dir que el pla no aprofitava per a res, que enganyaven al poble, per a presentar plans alternatius i demanar la dimissió del regidor d'Hisenda, Víctor Borràs, per no saber fer càlculs. Això si: ell mai sense assumir cap responsabilitat en el desastre econòmic que va deixar l'Ajuntament.El regidor li va contestar recordant-li que amb els seus càlculs ens havien portat a la situació actual, i va recordar que el pla tenia l'informe positiu de l'Intervenció. L'alcalde prenia la paraula i com a resposta al parlament del portaveu del PP, va començar la lectura del seu informe sobre el Pla d'Ajust. Passat uns minuts, i en plena intervenció de l'alcalde, el portaveu del PP, Manolo Vidal, deixava el seu seient, abandonava la bancada de l'oposició i se n'anava a parlar amb el públic, en aquest cas on estava la premsa. Un fet insòlit que mai s'havia produït en un plenari municipal: elsr. Alcalde li llig un informe que respon a les qüestions i precs posades per ell, però aquest no li fa ni cas i abandona el seu seient i se'n va a parlar amb el públic. I deixa amb la paraula en la boca a l'alcalde, quan ¡¡li està responent i aclarint-li allò que volia saber!!..

Si es literalment, que no eu pose en dubte al no estar present, estic d'acord amb ells, en ma vida he vist algo així en el plenari, i he estat durant més de 15 anys, mentres UV i després ONV ha tingut un concejal, en quasi tots : un concejal cara al públic de peu contestant al alcalde. Seria el que es diu literalment, perdre els papers.


I aixó no es característic de Manolo Vidal, no em quadra en la seua forma de ser , donar el cul en vers de la cara, i fa uns grapat d'anys que el conec, de molt mes anys abans d' entrar en política, per lo que averiguaré pel meu costat lo passat i quant tinga les dos versions, opinaré.



JA PUC OPINAR :



Efectívament, com he assenyalat, he preguntat i m'han contat que en ningun moment Manolo es va dirigir al públic sino a repartir uns fullets a la premsa, i que va ser insultat per el marit d'una concejala del equip de Govern quant tornava al seu seient, eu va escoltar qui meu conta i es de la meua total confiança. i que tot va ser a rel de que l'alcalde es disposara a llegir de nou el seu discurset llegit el plenari passat.



I ARA OPINE : EN AQUESTA VIDA NI HA QUE ESCOLTAR SEMPRE A LES DOS PARTS, I SI POT SER A ALGÚ NEUTRAL, COM HA SIGUT EN ESTE CAS, MILLOR. JO EXPOSE I VOSTÉS DECIDIXEN.SI ALGÚ TESTIC DELS FETS TE ALGO MÉS QUE AFEGIR, AÇÍ ENS TE, AL SEU SERVICI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario