martes, 3 de abril de 2012


L’Ajuntament de Tavernes facilita informació del període de matrícula de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV)

Enguany, els interessats a matricular-s’hi sols podran fer-ho des del 2 d’abril fins al 27 d’abril. L’Ajuntament de Tavernes ofereix els serveis d’informació, assessorament, impresos de matrícula i material per a preparar les proves a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística

El Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ajuda a realitzar els tràmits per a la matrícula. Arreplega els impresos i respon totes les preguntes relacionades amb esta prova.

Des del 2 d’abril fins al 27 del mateix mes està obert el termini de matriculació de la Junta Qualificadora, que enguany té la novetat que és únic, ja que al mes de novembre no hi ha matrícula, contràriament al que ocorria fins ara. Malgrat això, es mantenen les dos convocatòries, ja que les persones que es matriculen a l’abril tindran dos oportunitats d’examinar-se: una al juny i una altra al novembre. Però qui no faça la matrícula a l’abril s’haurà d’esperar fins a l’any que ve.

A més, el Gabinet ha confeccionat un any més el disquet El valencià en un clic 5, que conté nombrosos enllaços i altre material per a preparar les proves de la Junta Qualificadora. Però no sols això, sinó que hi ha enllaços a diccionaris, traductors i correctors, gramàtiques i obres de referència, bibliografia, etc., per a tots aquells que vulguen aprendre valencià, millorar-lo o fer-ne un ús diari.

D’altra banda, el Gabinet Municipal de Normalització Lingüística ha obert dos comptes a les xarxes socials Facebook i Twitter on a partir d’ara hi haurà informació relativa al valencià, tant de l’Ajuntament de Tavernes com d’altres organismes: proves de la Junta Qualificadora, notícies de tema lingüístic, enllaços a recursos i material, consells de gramàtica, vocabulari, etc.

Podeu apuntar-vos-hi en les adreces següents:


TWITTER

FACEBOOK


No hay comentarios:

Publicar un comentario