lunes, 2 de abril de 2012

KARINA VERCHER : DEU DE DIMITIR O NO?





En el plenari de hui, Esquerra Unida (mes be, desunida en aquest moments a Tavernes) notificarà fehaciénment al Ajuntament que Karina ja no preteneix a aquest partit. No se si oficialment li haurà o no demanat ja a JJ que la destituïsca del seus càrrec i sou.

Recordem que la llei diu que la concejalía es personal de la persona que la ocupa, per lo que si Karina no vol dimitir, ningú la pot obligar. es una llei que acordaren en el seu moment els grans partits i sobre tindre abdos majories suficients, no la han modificat.




Es la cadira del concejal o del partit? Fins a quin punt a nivell local es vota a la persona per davant del partit?



Jo crec que evidentment, qui encapsa-la la llista es el que fa que una força siga més o menys votada en u poble.



acàs Tavernes en l'any 79 es convertí de repent en comunista ? Doncs no, donat que en les nacionals i autonòmiques guanyava per aquell entonces el Psoe.



Acás el PP va passar de 2 a 7 concejals i desprès fins a 12 perquè Tavernes es va fer de repent de dretes? Doncs no, algo tendria que vore Eugeni i la seua tasca.



I ara mateix, acàs Tavernes a passat a ser nacionalista en una gran nombre? Doncs no , sols hi ha que comparar els resultats del Bloc a nivell local amb les últimes eleccions generals.



JJ te una gran papereta o com diguem vulgarment, "un marrrón" de cuidado : per un costat, i donat recordem que si ella no vol ningú li pot llevar la cadira, si la dimitix dels seus càrrecs i li retira el sou, això si es potestat d'ell,pressionat per EU amb l'amenaça de les conseqüències que de no fer-ho pot portar en un futur pacte, i amb les relacions endavant entre EU i Bloc, es queda en minoria en lo que això comporta : Karina seria qui "tallaria l'abadejo" en endavant al quedar lliure del pacte de govern, cabent inclús, no eu crec però de tot s'ha vist en aquestos anys de democràcia, una moció de censura, res descabellat vegen els dubtes fins al últim moment que tingué en l'elecció d'alcalde Karina.



Sabeu com es solventaría tot açò ? Amb l'elecció directa de alcalde a dos voltes si en la primera no es traguera el50% per part d'un dels candidats, en lo que en aquestos moments tendríem realment el alcalde que el poble volia i no el que una coalició de partits, ha decidit (no vull dir amb a açò que JJ no eu seria, no eu sabrem mai), i amb l'elecció dels 16 candidat a coceja'ls més votats, influint independents que no es presentaren per cap partit, sols arreplegant un mínim d' avals, en lo qual realment la cadira seria personal d'ell, que per això li haurien votat personalment i no per anar dintre una llista tancada, i tendríem als 17 millors regidors amb seguretat, o al menys al més apreciats.



Seria així quant tendríem realment una democràcia pura. Però això no eu vorem, als grans partits no es interessa, no fora cosa que en este moment estiguera dconcejal algú de partits minoritaris com ERC o el mateix PCPE (recordeu que Antoniet va traure més de 200 vots), Gent , Alternativa o Iniciativa.



Personalment i pel tracte que he tingut com a ciutadà amb ellaKarina es mereix seguir en el govern municipal doncs està fent-ho realment be, i que conste que eu diu u que no es precisament sospitós de afinitat ideològica amb ella, però jo sempre eu he dit : primer les persones i desprès les ideologíes.



Signat, Enrique Estruch, coordinador local de UPyD

1 comentario:

  1. Qui és JJ? més respecte per al teu alcalde que tu si que tanfades quan el parlen mal

    ResponderEliminar