martes, 10 de abril de 2012

ALTRES NOTICIES COMARCALS D'INTERÉS

                                                        





Platja Tavernes de nit
Disminuïx el nombre de pernoctacions el qual beneficia als hostalers, en detriment dels hotelers,  al preferir els turistes passar el dia, amb el qual el gasto diari es major. El perfil ha canviat a gent jove front als turistes familiars, el qual solia ser el més , fins ara, habitual , però sense pernoctar.

El nombre de turistes augmentà un poc Diumenge i Dilluns: Amb el bon temps, s'han acostat molts turistes de les comarques interiors, sobre tot Ribera i Costera.




BARX-ALMOINES : El juzgado aplaza desahucios. 



En el caso de Barx, se trata de  una familia inglesa con seis hijos menores residentes en la poblaión. El juzgado decidió aplazar el desahucio a junio. 
Plataforma d'Afectats per la Hipoteca y de la Asamblea Safor Valldigna del 15M habían anunciado que se iban a atrincherar  en la puerta de la casa, lo cual no se sabe si influyó en esta decisión.

En el caso de Almoines, una familia con dos menores, sí estaban presentes los miembros de estas plataformas y se ha aplazado el desahucio 45 días, comprometiéndose la entidad bancaria a estudiar la dación en pago de la misma, pues aún quedaría un deuda de 70.000 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario