lunes, 24 de abril de 2023

VIVENDES SAREB EN TAVERNES




Entre a vore en la web de la SAREB quantes vivendes te en la meua ciutat, i sòls puc vore la xifra, 31, doncs la dita web està colapsada i no deixa entrar a vore on estàn eixes dites vivendes.

M'imagine que la gran majoría es corresponden a un bloc de vivendes, no se quantes hi han, que està acabat salvo el saquetjaren mentres no es tapiaren com ara estàn els accesos a l'edifici, en el barri de Cantalot quasi enfront del parc.

Edifici que va provocar la fallida de la promotora del mateix a l'exigir-li Iberdrola per a poder donar-li llum que fera un transformador en els seus baixos, el qual va fer inviable econòmicament la promoció.

Per tant d'eixes 50.000 vivendes que va anunciar Sánchez malauradament i en el cas de Tavernes hi ha que descomptar de moment les d'este bloc.

Serà viable fer dit transformador i si de cas reparar, que ja dic ho desconec, els possibles danys que puguen tindre les vivendes i així dotar-les d'electricitat i fer-les habitables ? Doncs comptant amb fons públics sí.

Així que esperem que prompte els vallers pugam comptar amb 31 vivendes de lloguer social en una ciutat en la que no abunden les vivendes en lloguer en general en el casc urbà.

Enric



No hay comentarios:

Publicar un comentario