sábado, 22 de abril de 2023

Nota agraïment Càrites


IV TROBADA MULTICULTURAL 

Des de Càritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna volem agrair el recolzament de tots aquells i aquelles, que una vegada més,  heu fet possible els bons resultats aconseguits  durant aquesta IV TROBADA MULTICULTURAL. 

Gaudir del bon ambient creat i del recolzament del nostre poble ens ompli de goig i ens espenta per continuar amb la nostra tasca.

Ens sentim molt satisfets de la recaptació aconseguida : 1.840 € però, més encara de que gràcies  a la solidaritat de totes i tots aconseguirem que aquesta trobada fora el que preteníem : un punt d’encontre,  de  conscienciació i sensibilització social on s’obriren espais de relació normalitzats entre participants i usuaris de Càritas, col·laboradores i simpatitzants, entitats i corporació del nostre Ajuntament i com no entre tot el voluntariat.

Una de les fortaleses de la nostra Càritas és el nombrós voluntariat que la formem, fet  que en uns temps com els que estem vivint es cada vegada més inusual, però necessitem de companys de camí .... de persones que confien amb nosaltres i ens animen amb la seua presència i aportacions a continuar endavant i això ahir, una vegada més , va quedar demostrat. 

Tot el que vam recaptar anirà destinat a les famílies que acudeixen a la nostra entitat i als distints projectes que portem endavant, per tal de donar resposta, en la mesura de lo possible, a les greus necessitats que van generant-se amb els darrers mesos i que fan que el número de participants vaja augmentant.

Volem agrair a totes les col·laboradores i simpatitzants de Càritas per la seua aportació amb dolços i salats, a totes les participants i usuaris per compartir amb nosaltres els seus dolços i fer-nos partícips de la seua cultura gastronòmica, a totes les entitats i partits polítics que ens recolzaren, a tot el personal del Mercat Municipal per la seua professionalitat i paciència, a la Brigada Municipal per ajudar-nos amb la intendència  i com no a l’Ajuntament de Tavernes per coordinar tota aquesta ajuda i per comptar amb ells sempre que els necessitem.
 
Agrair també als mitjans de comunicació i xarxes socials: radio, periòdics, blocs , .... per  donar sempre difusió als nostres projectes.

I per últim volem manifestar el nostre agraïment al COR DE L’ESCOLA D’ADULTS BOLOMOR perquè amb la seua esplèndida actuació, a més de fer-nos gaudir de les seues veus, posaren de manifest la seua disponibilitat i solidaritat.

Gràcies, moltes gràcies

No hay comentarios:

Publicar un comentario