lunes, 17 de abril de 2023

IV TROBADA MULTICULTURAL CÁRITAS

El pròxim divendres , 21 d’abril , Càritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna vos convida a participar en la IV TROBADA MULTICULTURAL. 

Ens ompli de satisfacció que aquesta acció de conscienciació social que aposta per sensibilitzar i agermanar als diferents habitants que conviuen al nostre poble ja conte amb una quart encontre. L’objectiu prioritari de Càritas amb aquesta acció és obrir espais de relació social més normalitzada on voluntaris, participants, col·laboradors i simpatitzants de Càritas puguen gaudir d’una vesprada festiva. 

Tant els participants de Càritas ( usuaris i usuàries ) com el voluntariat que la formem, convivim als diferents projectes: acollida, classes per adults en castellà i valencià, reforç escolar, orientació laboral, assessorament, rober, economat... però ens és necessari trobar-nos a altres espais on la convivència siga més enriquidora i dignificant ... així com aconseguir una convivència plena entre col·laboradores i col·laboradors de Càritas, simpatitzants, voluntariat i participants. 

Com ja sabeu podeu participar de dues maneres : o be aportant els dolços o coques típiques del nostre poble o bé venint a degustar una gran varietat de productes
gastronòmics elaborats per les famílies participants de Càritas i que representen els seus països de procedència. 

I com no..... el tradicional xocolate i els exquisits bunyols preparats per les bunyoleres solidaries.

 A més, per acabar de passar una bona vesprada contem amb l’actuació del cor de la ASSOCIACIÓ D’ALUMNES DE L’ESCOLA D’ADULTS BOLOMOR. VOS ESPEREM EL DIVENDRES 21 D’ABRIL A PARTIR DE LES 17:00 HORES AL MERCAT MUNICIPAL !!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario