lunes, 24 de abril de 2023

RAFA NADAL, BON O MAL EXEMPLE ?


 Em crida l'atenció un comentarista, no recorde ara el seu nom, que afirma que este esportista està sent un mal exemple per als que el seguixen, afirmació ésta que sorpren quan totes li son favorables al tenista.

I es bassa el comentarista en que Nadal está jugant reconeguent estar lessionat, el darrer partit en el peu, el que segons el dit comentarista es un mal exemple sobre tot per als xiquets doncs aboga per jugar a qualsevol preu, encara no estant en condicions favorables per a fer-ho, el qual segons aquell es un mal exemple.

Particularment li done la raó, pense que ú deu de saber quan retirar-se i deu de ser quan estàs en el cim i no quan ja passes a donar una imatge deplorable.

I a Rafa Nadal crec li ha arrivat des de ja fa temps l'hora de retirar-se ara que encara està en lo més alt, possició que anirà perdent si seguix perdent partits i baixant del ránking de la ATP si s'empenya en seguir jugant sense óptimes condiciones (en este moment ha baixat al lloc 14).

I el mateix pense d'altres esportistes com Marc Márquez, o d'altres menesters com periodistes com Jaime Peñafiel  o intelectuals com el senyor Tamames i l'esperpent de la moció de censura. 

Enric

1 comentario:

  1. Lo siento pero no hay que crucificado a él, sus esponsors seguramente serán los que le obliguen a jugar para no perder dinero. Que debe retirarse por la edad tampoco me parece bien. ¿Cuántos jugadores se han retirado más mayores o siguen jugando?. Alguién ha pensado que para poder jugar un torneo le inflitan antes de salir con dosis bastantes altas de fentanilo ,lidocaina mil potingues más y que cada vez que le hacen eso ese pie queda muerto y es el mentalmente el que tiene que ver si puede o no puede dar ese paso o si la fuerza que hace es la correcta. Juega de mentalmente de memoria de verse todos los partidos una y otra vez. Yo creo que no hay nadie más interesado que el para poner ya freno. Pero si pone el freno muchos y no precisamente él se quedará sin negocio rentable. Chapó Rafa

    ResponderEliminar