viernes, 21 de abril de 2023

COM NO ENS REGALE UN COTXE HÍBRIT O ELÈCTRIC A CADASCÚ EL GOVERN ...

Veig difícil per no dir impossible les dades de restriccions en l'entrada a Zones de Baixes Emissions que estàn previstes, doncs deixaríen sense poder entrar en elles a la gran majoría, a un altíssim tant per cent del parc automovilístic espanyol. 

I es que llisc que en 2026 per al cotxes amb etiqueta B i tres anys després per als etiqueta C es restringirà dita entrada a estos vehicles. 

I no estä l'economía per moltes ajudes que donen com per a canviar de cotxe, que més voldríem, i passar d'un de combustió a un híbrit o a un elèctric, i més amb el preu d'éstos, sobre deu mil euros de més sobre els preus dels de combustió en quan als primers i moltíssim més decenes d'euros en quant als segons, a més de tot el que vinc apuntant sobre éstos darrers de manca d'una xarxa suficient d'electrolineres i els temps de recàrrega de les bateríes. 

Així que estic segur que dits plaços aniràn per la via dels fets allargant-se, ja parlarem arrivats éstos. 

I mostra d'açò es que huí, 21 d'Abril, excepte tres o quatre grans ciutats, ninguna de les de més de 50.000 habitants han establert Zones de Baixes Emissions i com exemple propet Gandía, quan ho deuríen d'haver fet el 1 de Gener.

ENRIC

No hay comentarios:

Publicar un comentario