domingo, 23 de abril de 2023

QUIN INTERÉS HI HA DARRERE ELS COTXES ELÈCTRICS PER PART DE LA UE ?

El meu fill i jo acabem de vore un programa de motor en televissió i tots els vehicles que han mostrat son elèctrics i damunt d'alta gama, amb el que encara no han donat els preus segur que el que menys no baixarà dels 50.000€, quelcom totalment inalcansable inclús per a la denominada i a cada vegada més empobrida "classe mitjana".

Sabeu que al contrari dels Estats Units on estàn apostant pels combustibles sintètics, la Unió Europea està apostant per els elèctrics, no cal que vos recorde als que hem segiu en este blog quina es la meua postura front a éstos.

I el meu fill i jo ens preguntem? Quin interés te la UE en este tema del cotxe elèctric, quins interesó hi han darrere éste ? 

Probablement hubs que manejen l'extracció,  l'importació, i tractament dels minerals que fan falta per a fer les bateríes d'éstos ?

No se la resposta però si algú ho sap s'agrairía que ens portara llum sobre este tema, perquè no ho entenc i menys en España que segons els experts serà la Arabia Saudí en quan al hidrògen verd i que ja ho es en quan al gas liquat al tindre set plantes regassificadores.

ENRIC

No hay comentarios:

Publicar un comentario