lunes, 24 de abril de 2023

Associació alumnes Escola Permanent d'Adults



 En la meu ciutat hi ha una escola permanent d'Adults, la EPA Bolomor, la qual oferix varis curssos oficials com anglés, valencià, preparació per a accedir a les proves de diferents titolacions formació en educació básica ... )

Però íntimament unida a ésta existix una associació d'alumnes a la que estic molt lligat doncs la meua dona forma part de la seua directiva, la qual oferix varies activitats con iniciació a l'informàtica, ball de saló, pilates, guitarra i altres molts més que tenen un mòdic preu i compta amb monitors qualificats, cursos que tenen molta aceptació any darrere any.

A més es reatlitzen altres activitats "extraescolars" com son viatjes de cap de setmana a varis llocs del país, i diaris a obres de teatre o a altres llocs com el proper 20 de Maig a l'oceonogràfic i al planetari de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, una falla, una mostrá de menjar, la gala fi de curs ... 

Si esteu interessats en assistir a dits cursos de l'assossació es podeu ficar en contacte amb ésta per este mateix blog mitjansant el seu email i vos donarem el teléfon de contacte amb ella. 

Ara ja s'està acabant este curs però prompte s'anunciaràn els que s'oferiràn per al proper i es matricularà en la primera quincena de Setiembre, animeu-se doncs a més d'apendre s'ho passareu de lo més be perquè com dic jo, Bolomor es més que una escola, es una gran familia.

Enric 

No hay comentarios:

Publicar un comentario