domingo, 23 de abril de 2023

DOÑANA, UNS PRIMER PER OMISSIÓ I ALTRES ARA PER ACCIÓ



Estic sentint un debat, uno més, sobre Doñana i la llei que el govern de Moreno Bonilla vol aplicar per a legalitzar extraccions d'aigua i terrenys cultivats ilegalment, contra lo que s'oposa ja no el govern central si no la pròpia Uni Unió Europea.

I el meu titolar al respecte el dic perquè mentres durant quaranta anys els governs socialistes no han impedit eixes ilegalitats que han anat augmentant día a día, omissió, altres ara, acció, volen legalitzar lo fet ilegalment.

Coneixereu el dit de "entre todos la mataron y ella sola se murió" :  Doncs açò podría ser un titolar alternatiu, uns per omissió en el seu moment i altres per acció ara la qüestió es que estàn fotent el més important humedal ja no sòls d'Espanya si no també d'Europa i d'ahí l'intervenció de la Unió Europea.

La solució ? No tinc prou dades ni formació per a opinar qué fer, això ho deixe per als científics però el que si que tinc que dir es que deixen a éstos ser els que la donen i no uns polítics que ara estàn utilitzant Doñana per a tirar-se els trastos al cap.

I el mateix en quan al Mar Menor, altre humedal moribunt en este cas per omissió i per falta de acció.

ENRIC

No hay comentarios:

Publicar un comentario