martes, 30 de junio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Seguix en la premsa el tema del regidor en l'aire i així en el Levante podem llegir un artícul de Perfecto Benavent explicant lo ocorregut i en Las Provincias una referència a lo que diu la nota de premsa de Esquerra Unida però algo més com es l'afirmació d'este partit de que s'ha estat parlant de que puguen estar en el govern i en un àrea forta segons oferiment de Compromís arrivant-se a parlar d'urbanisme i que estan a l'espera de resposta. A més llegim sobre l'apagó de vuit hores que va sofrir la part sud de la platja Diumenge.

Sobre açò darrer dir que es algo inevitable una fallada en un transformador com la que va hi haure, i sobre el tema de la nota d'Esquerra Unida dir que eixa declaració sobre que els van preguntar d'entrar en el govern i en eixa àrea concreta va a portar polèmica perquè ens consta que es diu per part de gent propera a Compromís altra cosa i que es que l'oferiment ha segut més bé de Bononad a l'alcalde, i algo més per a l'altre en disputa.

Editorial : NOUS CONSELLERS

Com voreu llegit i vist ja tenim nou govern valencià, encapselat per Ximo Puig i Mónica Oltra de dona forta en el nou govern.

No anem a entrar a valorar a fons el que no coneguem, com son els nous consellers, però si volem apuntar unes cossetes : 

Ximo puig era assesor de Lerma, i d'això ja fa unes décades. 

El nou conseller d'Hisenda, Vicent Soler, va ser conseller d'Administracions Públiques també amb Lerma, fa trenta anys. 

Un dels "nous" assesors, i mira que ens agrada, de Pedro Sànchez es Jordi Sevilla, que va ser ministre amb Zapatero fa vuit anys. Abans i des del 84 ja había ocupat altres càrrecs polítics : Si els socialistes no començen de veres a renovar-se, aniran al clot, Podemos sel's menjarà pels peus. 

I en quant als consellers de Compromís i com ja manifestarem fa uns dies en altra editorial, pensem que el Bloc deuría haver seguit el consell de Oltra i Iniciativa i haver anomenat per al càrrec d'educació i cultura a una persona menys identificada en una tendència concreta, doncs va a ser objecte per sé i des del primer dia la diana d'aquells que els interessa perdure la guerra de la llengua, sense entrar ni a valorar com ho fa. De fet ja han començat.  

Deuría pensem i com diguerem, haver-se optat per algú més "neutral" o tal volta per un socialista a canvi de gestionar Sanitat, l'altre pilar de despesa pública i on el pots lluir sense tanta polèmica.

Però bé, es una modesta opinió, nosaltres si els donarem els 100 dies de gràcia i a vore qué passa. 

HUMOR POLONÉS

Resultado de imagen de ximo puig i monica oltra humor

HUÍ DARRER PLE D'ESTA LEGISLATURA

Ple obligatori per llei, que també fixa la seua data, i mèrament burocràtic perquè sols es pot en ell aprovar el que jurídicament quede pendent de fer, i en este cas l'acta de la darrera sessió plenaria. 

Servix al mateix temps de despedida per aquells regidors que vullguen fer-ho. 

Convocatòria sessió extraordinària de l'Ajuntament en ple per al proper dia 30 de juny de 2015

Este dimarts, 30 de juny, es celebrarà una sessió extraordinària al saló d’actes de l’Ajuntament. Serà a les 20:00 hores de la vesprada. Feu clik en l’enllaç per a poder accedir als punts inclosos en l’ordre del dia.WEB-LOGO AJUNTAMENT PLE MUNICIPAL
Enllaç:  

lunes, 29 de junio de 2015

El Quadern denuncia, I EN VA ALTREEEEEE !!!!!




POR ESTAFA Y MALVERSACIÓN

José Luis Olivas, detenido

VALENCIAPLAZA.COM HOY El expresidente de la Generalitat y expresidente de Bancaja y Banco de Valencia ha sido arrestado en el marco de una operación en la que han sido tenidas otras ocho personas

    Grup Muntanya Valldigna, ACTIVITATS ESTIU

     http://www.gmvalldigna.es / grupmv@gmail.com
    Tel. 625.660.941
    Carrer de Gabriel Hernández, nº 51-2, Tavernes de la Valldigna (46.760)
    LA VALLDIGNA
    CIF.- G-97.883.458


    LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA AMB LA COL·LABORACIÓ DEL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA COMENCEN LES ACTIVITATS D’ESTIU PER LA VALLDIGNA.

    La Mancomunitat de la Valldigna, amb la col·laboració del Grup Muntanya Valldigna, començaran este dissabte dia 4 de juliol, les activitats per promocionar la Valldigna a nivell turístic, convertir-se en un referent comarcal de la difusió i divulgació del patrimoni, valors Mediambientals, Turístics, Monumentals i Socials de la comarca de la Valldigna.

              Durant els mesos de juliol i agost anirem recorrent, visitant els paratges i els llocs més característics de la Valldigna. Els turistes i visitants podran gaudir de rutes paisatgístiques i dels monuments més emblemàtics de la nostra comarca i podran compartir amb nosaltres les nostres costums, gaudir de la gastronomia dels nostres quatre pobles de la Valldigna: Barx, Benifairó de la Valldigna, Simat de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna. Els participants es convertiran en protagonistes de totes estes activitats que amb el lema “DESCOBRIM VALLDIGNA”, es duran a terme aquest estiu.

    Des de el GMValldigna, volen destacar la gran acceptació que tenen estes activitats durant els anys que estan organitzant-se, ja que els turistes, excursionistes i visitants en general poden gaudir de tots els encants paisatgístic i monumentals de la Valldigna: El Monestir de Santa Maria de Valldigna, Ermita de la Xara, les Ermites de Sant Llorenç del Racó de Joana i l’Alcudiola, el Molló, el Rafol, el castell de la Reina Mora, el llavador de Benifairó, la Nevera, la Nevereta i altres mes, com a monuments, així com també han tingut importància el llocs mediambientals que es visitaran com: el Pla del Barber i la Sangonera, puntal del Massalari, la senda dels Amoladors, paratges del Clot de la Font i Sant Llorenç, Barranc de les Cases, Penyalba, font del Cirer, font Nova, Barranc d Manesa, l’avenc de la Donzella i molts altres indrets que han fet gaudir a tots el participants principalment turistes, de diferents nacionalitats i tots els racons d’Espanya.
     
    Des de GMValldigna agraïm l’esforç de la Mancomunitat de la Valldigna per apostar i promocionar turísticament la comarca, donant a conèixer les nostres rutes Històriques, el nostre Patrimoni Cultural, Històric i Mediambiental de la tota la Comarca




    Editorial : EL REGIDOR NÚMERO 17

    Com ja vos podeu imagintar pel titolar ja sabeu de que anem a parlar, volem saber la vostra opinió.

    Pilareta Ausina Garcia
    Arrivarà o no arrivarà  al consistori ?
    (imatge pressa del seu facebook) 
    Com sabreu dissabte vesprada Esquerra Unida de Tavernes va emetre una nota en la que anunciava que Jareño no assolirà el càrrec de regidor per ser lo just.

    Al mateix temps l'alcalde anunciava en face que anaven a pressentar recurs davant el Constitucional.

    EU va fer una serie d'asseveracions prou fortes en dita nota i en contra de La Cotorra i d'un membre de Compromís, el qual si ja ho havía enturbiat encara ho va a fer més les relacions entre abdòs partits, pensem,el qual no va a ser gens bo donat que si de per sí ja estan prou enturbiades dites relacions entre Compromís i Psoe i PP, el qual pensem també no canviarà massa donat que de moment no han canviat els actors, sols falta que també males relacions entre estos dos, aliats i amics antics i de temps enturbien més i més els plens.

    Falta saber també que va a fer EU amb eixe 17 regidor, si van a renunciar tots menys Bononad i van a deixar al ple en 16, o si d'acord al que entenem marca la llei anomenaran a un 17 regidor entre ciutadans elegibles, i si sería, supossem que sí, afí a Compromís, no tenim clar com funciona este tema, pel que ho diguem tot "entre cometes".

    I tampoc tenim clar si eixe anomenat pot ser algú que anara ja en la llista de l'altre partit, perquè si es que sí i ho fan Ausina podría ser regidora si ho accepta sense tindre que esperar al Constitucional, entenem, igual estem errats i no pot ser. Falta també saber si Compromís ho acceptaría o preferix arrivar al TC o abdós cosses, també tot açò que diguem "entre cometes", quede clar, no som experts en la matèria. 

    En resum, altre començament de legislatura emborronat i de portagonista EU, que sort tenen pobres.

    I a tot açò, qué penseu, que es deuría fer ?  Ahí ho deixem.

    HUMOR, mentres no ens entre ú com éste ...

    Resultado de imagen de candidatos a concejales humor

    domingo, 28 de junio de 2015

    Nota del Editor

    Esquerra Unida ens acaba de remetre la seua nota de premsa, però com la teniu ja penjada des d'ahir no considerem necessari reproduir-la de nou, gràcies no obstant a la formació política.

    LLEGIT EN LA PREMSA, varis

    Bon dia des d'un aldea propera a la mar, dos noticies trobem huí en el Levante, Las Provincias com sabeu no actualitza els diumenges, sobre la nota emessa ahir per Esquerra Unida i de la que vos donarem de seguida compte. I a més dos bones noticies més com son que el nostre monestir ha entrat en la ruta europea de monestirs del Císter, i altra sobre la possible recuperació del eix "comarques centrals".
    Resultado de imagen de prensa digital
    Sobre açò darrer dir que el turisme entre eixes denominades comarques centrals es sols un del punts possitius que ens pot reportar eixa vertebració de ponent a llevant i viceversa, i sobre lo del Monestir altre tant, pot reportar-nos més turime i de qualitat com és el cultural.

    I sobre el contenciós sobre el regidor dir que desgraciàdament este tema està crispant les relacions entre dos partits que les teníen molt bones, esperem es reconduisquen perquè de crispació entre partits aussaes anem sobradets, per desgràcia estem segur seguiran esta nova legislatura perquè els actors principals no han canviat, de moment, i sols ens falta que guerra també en els plens entre estos dos antics aliats. 

    I matitzar que si EU vol no té perquè quedar el ple amb sols 16 regidors, el que no tenim clar es si eixe regidor que podríen anomenar entre ciutadans elegibles com diu l'article 182.2 de la LOREG podría ser una persona que anara ja en altra llista eixes mateixex eleccions, ja m'enteneu, en este artícul rés ho impedix però no sabem si en altre lloc pot prohibir-ho, no som experts en el tema : Algú ens ho pot aclarir ? Gràcies .

    sábado, 27 de junio de 2015

    ÚLTIMA HORA : JAREÑO NO PENDRÀ POSSESIÓ DEL ACTA DE REGIDOR

    Es el que acabem de llegir en facebook en una nota de premsa que hem llegit emessa fa poc més d'un hora pel col.lectiu local d'EU, el qual podeu trobar en la web d'este partit a nivell local i que copiem literalment. 

    Sols dir que, sense entrar en el fons del que diuen en la nota, es cossa d'ells i altres tercers, chapeau per EU de Tavernes al pendre esta decissió.

    COMUNICAT DEL COL.LECTIU D’EUPV-ACORD CIUTADÀ DE TAVERNES SOBRE LA DECISSIÓ DEL TSJ RESPECTE ALS RESULTATS ELECTORALS



    La Junta electoral de zona, on hi havia representants de tots els partits polítics,  es va enganyar en fer el recompte de vots. Malgrat que els resultats havien aparegut a tots els mitjans de comunicació, dos dies després es reafirmaren de nou a l’hora de proclamar els resultats. Els representants de tots els partits, Compromís inclòs, van signar la conformitat de les dues actes. I, la jutgessa va advertir, repetides vegades, que “si signaven” ja no hi havia pas enrere; el resultat seria definitiu. Com és natural, el nostre representant es preocupava dels nostres vots, que era la seua responsabilitat, i no dels de Compromís ni cap altre partit. Voler fer-nos corresponsables de l’errada fa riure!

    Quan ens vàrem assabentar del que havia passat, el nostre regidor va parlar amb  l’alcalde i el regidor de personal, per si nosaltres, que els donàvem la raó, podien fer alguna cosa. Ens varen contestar que amb la informació que ells tenien ja no hi havia remei, però que podiem intentar-ho.

    Vàrem parlar amb el nostre representant a la JLZ,  perquè es personés al Jutjat de Sueca i, un parell d’hores després, ens va contestar que no hi havia res a fer, que la jutgessa, molt molesta, li va dir que “ja ens ho havia advertit”. Que el resultat era el que tots havien signat, que no calia fer res perquè, estava clar, l’acte electoral havia acabat amb la proclamació dels resultats i dels regidors.

    En assabentar-nos que Compromís havia presentat recurs, en contra del que va dir La Cotorra de la Vall, ens vàrem inhibir. I, si algú té dubtes, li podem remetre la comunicació del jutjat a Compromís on no figura EUPV per a res. Per tant,esperem rectifiquen eixa falsedat.

    Compromís torna a presentar recurs davant el Tribunal Superior de Justícia i ara sí, el nostre advocat, va presentar recurs electoral,  on només deia el que ja deia la jutgessa de la JLZ, que l’acte electoral havia acabat amb el recompte quan tots van signar la conformitat, i no es podia recórrer.

    És una injustícia?  Nosaltres creiem que sí. Però no més injustícia que la Llei d’Ont que se salta la proporcionalitat, la qual assignaria 8 regidors a Compromís i 2 a EUPV-Acord Ciutadà.  La mateixa llei que li dóna a Compromís 19 escons amb 452.654 vots, és a dir, 23.824 vots per escó  i a nosaltres cap, amb 106.047. Tot és igual d’injust, però tot és legal. Però, com que és una injustícia, el nostre segon regidor, que els tribunals ens atorguen, mai prendrà possessió. Els editorialistes de la Cotorra i Jaume Talens haurien de demanar perdó del que han escrit a  la xarxa. En ètica i moralitat no ens arriben a la sola de la sabata.

    En tot aquest procés, Compromís no ens ha buscat, ni ha dirigit la paraula a EUPV per a res. Ha estat el nostre candidat, Eduardo Bononad, qui els ha buscat per compartir informació. Encara estem esperant...

    I caldria recordar que, qui va salvar l’alcaldia per a Compromís de la moció de censura va ser EUPV, que va iniciar el procés d’expulsió  de la regidora a l’endemà de l’elecció de l’alcalde.

    I que la passada legislatura vàrem col·laborar sempre que ens ho van demanar.

    Ara, els que volien crear mal ambient entre ambdos partits són a punt d’aconseguir-ho. I no hi ha dret. Estem per la confluència de l’esquerra i ningú ens apartarà d’eixe camí.

    "El temps és savi i posa a cadascú al seu lloc, temps al temps".

    El lector denuncia, PITJORS CONDICIONS ESCOLA D'ESTIU

    Segons notícies aplegades per monitors contractats per l'escola d'estiu municipal d'este any,diuen que la nova empresa forastera que li han adjudicat el contracte està oferint als mateixos monitors d'altres anys un sou de 550€ quan abans era de 720€. 
    Resultado de imagen de escola d'estiu
    El més gros és que preguntaren a la entrevista qui anava a  i d'eixos no n'han contractat cap. 

    I a més a més,pressions als contractats perque han de presentar-se a algún altre examen durant juliol (al qual tenen dret) i els fan males cares. 

    Apart que porten 3 monitors de Catarroja quan abans s'armava tant d'aldarull perque hi havia algun monitor de fora.

    La regidoria de contractació hauria de fer-se vore quines empreses conviden als contractes menors,perque sembla que tot siguen desavantatges.

    Política de xicotets comerços però quan interesa,també de grans empreses,que van al que van.

    LLEGIT EN LA PREMSA, varis.

    Resultado de imagen de prensa digitalLes dos noticies que podeu llegir més avall remeses pel gabinet de premsa i la que arreplegarem fa ja uns dies de l'atleta vallera Amor Santosjuanes trobem hui en Las Provincias, a més de detencions i registres per contrabando de tabac en la comarca i entre ells dos en Tavernes,  mentres en Levante trobem la dels fijatje de Enguix pel Gandia ja llegida ahir en l'altre periòdic, més altra sobre fijatjes en este cas de futbolistes en la UE Tavernes.

    Enhorabona de nou a Enguix i Santosjuanes, i a les forces de seguretat dele stat per lo del contrabando, lo de les messures sobre el soroll esperem siga efectiu pel be de la convivència, i sobre el taller dir que molt acertat i que es seguisca per eixe camí d'aprendre mentres es treballa pel be ciutadà.

    RESUM SETMANAL

    Resultado de imagen de bon cap de setmanaEl tema del regidor en l'aire i la sentència al respecte del TSJ ha encapselat entrades i segón en comentaris, seguit de la nostra nota sobre eficàcia en un servei municipal el qual a més ha empatat en entrades amb el d'abans, i en tercer lloc i primer en comentaris la nota del Ajuntament sobre la Torre de Guaita.

    Esta propera setmana s'acaba la legislatura i el dia 3 constitució del nou consistori amb Jareño i sense Ausina, ja vorem que diu el Constitucional. 

    Fins dilluns.

    EntradaPáginas vistas
    161
    23 jun. 2015, 20 comentarios
    144
    113
    24 jun. 2015, 5 comentarios
    77
    26 jun. 2015, 5 comentarios
    67
    59
    23 jun. 2015, 1 comentario
    38
    23 jun. 2015, 1 comentario
    35
    32
    26 jun. 2015, 2 comentarios
    31