martes, 31 de marzo de 2015

VIST A "GENTE DE LA SAFOR" , bona iniciativa, si senyor.

Miramar subvencionará parte de la cuota de autónomo a los emprendedores del municipio


Las ayudas cubrirán entre el 40 y el 100 por cien del importe

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de premsa digitalDe la festa fallera de la platja i de les entregues de les vivendes socials a 5 beneficiaris locals ens parla huí el Levante, on també trobem noticia sobre la ficada en marxa poc a  del nous hospital. Menters tant en Las Provincias trobem noticies sobre els mateixos temes però en el cas del hospital incidint en la no inauguració per motius electorals, i a més ens informa de la III Fira gastronómica d'este cap de setmana. 

De la festa fallera dir que com sabeu ha segut tot un éxit, i el mateix la Fira, de les vivendes socials parlarem en l'editoral de demà però avançar que una bona actuació i enhorabona als beneficiats, i sobre l'hospital dir que a vore si es curt el plaç de trasllat perquè es un cacau per al ussuari.  

Editoral : VA DE DEBATS

Resultado de imagen de MANOLO VIDAL Y VICTOR BORRAS
Este Dimecres passat varen tindre un debat en Tele 7 Safor Víctor Borràs, Manolo Vidal i Jordi Juan, el que es va retransmetre divendres sobre les onze de la nit, i després ha segut penjar en la web d'eixa emissora. També es va grabar altre, esta vegada sense debat com es normal, sols opinions dels dos entrevistats, amb Vicen Cortés i Jesús Ángel garcía que s'emetrà segur ens digueren este dimecres sobre les et i quart i es penjarà en la web a continuació.

No se si haveu tingut l'ocassió de vore'l, si no ací vos deixem l'enllaç : http://youtu.be/YeNntDNv8pw

I sobre ell volem parlar huí. Nosaltres ja donarem dissabte la nostra opinió sobre el mateix en un breu comentari, i la tornem a donar i ampliada : Mentres els dos ex-nuvis seguixen barallant-se baix l'atenta mirada de qui pot ser el futur nuvi d'un d'ells (de l'altre no segur perquè va dir en este debat que ni amb un ni amb l'altre ni fins el cantó)  i per això el respeta, no l'ataca i això que ha segut fins fa poc co-responsable d'allò que de mal puga haver fet este govern local actual, el poble "pagant el pato" de les seues dessavenències amb unes inversions ara que hi han "cacaus" sense fer, i creant perill a la ciutadanía.

Però bé, eixa es la nostra opinió d'un debat que ha segut més del matix del que estem vegent plenari darrere plenari i en els mitjans de comunicació des de que es barallaren els nuvis ja del tot formalment, amb divorç incluit, però el que voldríem saber es si haveu vist el debat la vostra opinió del que en ell heu vist.    

DEBATINT D'HUMOR

lunes, 30 de marzo de 2015

Nota de premsa del PP, ACTITUT INDIGNANT DE L'ALCALDE

El Partit Popular de Tavernes veu indignant l’actitud de l’alcalde, Jordi Juan, en l’acte de lliurament de cinc habitatges de promoció pública.

En el lliurament, i dins del saló de plens, l’alcalde, Jordi Juan, amb total descaro, li ha preguntat a la directora general de la Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (Eige), María Inmaculada Solerneou, sobre si hi havien locals i pisos del Eige en venta al centre de València capital.

Davant dels regidors, alguns del PP, i al saló de plens, l’alcalde ha mostrat interès en els seus assumptes personals i no en els de Tavernes.

El candidat a l’alcaldia pel PP, Manolo Vidal, després d’atendre a diferents veïns de la població, es va acostar al saló de plens per saludar a Solerneou i demanar-li més habitatges de promoció per a la gent de Tavernes, així com comentar-li possibles solucions de problemes de persones de la Vall que estan vivint en pisos del Eige. “Em sembla indignant que l’alcalde, enlloc de preocupar-se perquè es lliuren més habitatges de promoció a la nostra ciutat, es preocupe per locals i pisos al centre de València pels seu interès personal. És molt fort, una falta de responsabilitat i preocupant vore que els interessos de l’alcalde van per altre lloc diferents dels interessos generals de Tavernes” comenta Manolo Vidal.

El Partit Popular vol mostrar el seu rebuig a eixe particularisme mostrat per Jordi Juan. “No ens valen excuses, jo mateix i altres regidors hem escoltat com l’alcalde, en el saló de plens, s’ha dirigit a la directora general per preguntar per temes particulars de compra-venta d’immobles. Jordi Juan no ha preguntat per més habitatges pels veïns o solucionar problemes, sols s’ha preocupat dels seus assumptes personals. El Partit Popular demana que es faciliten més habitatges de promoció social a Tavernes. No ens podem conformar en 5 ó 6, han de ser les màximes per beneficiar al major nombre de famílies de la ciutat”.

Editorial : BONIQUET SI HA QUEDAT SI

Sense dubte les dos zones de terra de l'avingua de la platja que han segut reomplides amb gespa artificial, no sabem si com a fase experimental o perquè s'han acabat els cacaus, i per tant si es seguirà amb més troços o no .

Resultado de imagen de cesped artificialI a més estalvi en tasques de manteniment segur tindrem sobre la gespa natural, es evident. A més el producte està garantitzat per molts anys i molts llocs com camps de fútbol i demés on porta colocant-se fa ja un grapat de temps. 

I per últim la garantía de qui fa la faena, una empresa que siga de qui siga porta una trajectoria més que demostrada en qualitat i bon fer, i que a més treballa i de debó per a les administracions públiques com la mateixa Diputació del senyor Rús. 

I si a tot açò afegim que esta empresa es local i dona faena a treballadors locals ... mèl de romer. 

Però així i tot ja hi ha qui ha volgut posar-li el puntet crític, i sobre això volem preguntar :

Qué vos pareix que en vers de plantar gespa natural es coloque gespa sintética ? ( encara com diguem ha segut sols en dos troçes i si es seguir`amb més troços o no ).

Teniu algun "però", com alguns sí tenen, sobre qui ha executat la faena, perquè ?

Penseu que altres alternatives seríen millor ? 

Penseu que el que es faça ara justétament es per motius electorals ? 

Particularment no ens agrada esta avinguda, pensem que es podría retallar per la part de ponent sobre un metret llevant eixe ferro rovellat tant horrorós, amb el que seguiríem tenin més que suficient verd i guanyaríem espai per a aparcament en batería com a la part de Llevant, llevant els actuals en cordó, amb el que al mateix temps deixariem a vista lliure els comerços des dels vehicles en trànsit o dels que passetjen per dita avinguda, amb el que el fomentariem de bades. 

Però hi ha el que hi ha i mentres no ho modifiquem hi ha que amillorar-ho el màxim possible perquè era un erial el que hem tingut estos anys i donava una imatge péssima del passseig. 

Ara bé, també pensem que durante estos anys algo s'havera pogut fer, encara fora siquiera plantar quatre "serenatos" per dia algo i no tindre este erial. 

I sí, sabem que s'està fent amb subvenció però això no lleva del haver fet algo encara fora mínimament estos anys en arrere : Tot no es estalviar, que després el que estalvies t'obliguen a amortitzar prèstecs si o si i o has invertit quant seguixes tenint mancances, hi ha que ajustar càlculs i que sobre el mínim, donat que el nivell d'endeutament actual es més que acceptable.     

Com sempre diguem, ahí ho deixem. 

HUMOR VERD, huí per partida doble

Resultado de imagen de jardines humor      Resultado de imagen de jardines humor

ACEPLAT informa, I EL PROPER ANY MÉS I MILLOR

Sempre es possible millorar, però lo d'este any serà difícil. I es que si l'any passat hi havía gent en la cremà de la falleta, este any ha segut superat, i ja no digam l'éxit de la verbena d'anit i la quantitat de xiquets que han gaudit dels jocs.  

I esta vesprada i com estava previst s'ha cremat la falla després d'un passacarrer i un modest però ben digne castell de focs, que tot no pot ser. 

Estes pasqües col.laborarem també amb diversos actes, i entre ells destacar la verbena a càrrec de la orquestra Montecarlo el dia de Pascua a les 5 de la vesprada en la zona de Pa Dur : Vos esperem.  

Vos deixem unes imatges comentades de la cremà de la falla. 


Passacarrer per a començar amb tabalet i dolçaina i
un bon grapat de fallers dels locals : Gràcies a tots.

Molt bon amibient,  nombros públic tant local com foraster 



No pot fallar un castell de focs encara siga modest.


David, ànima de la festa, preparant la cremà
junt a altres col.laboradors



El President de la Junta Central Fallera i la Fallera
Major junt a un nombrós grup de fallers ens han
 acompanyat, així com regidors locals i l'Alcalde.

I comença la cremà. 





El "pájaro" s'ha resistit però ha acabat caiguent.

La Cort d'Honor també ha estat pressent. 

El "bixo" s'ha ressitit a "morir", però ha acabat fet sendra.

    FINS EL PROPER ANY I VOS ESPEREM EN PASCUA!!

domingo, 29 de marzo de 2015

L'ORQUESTRA LA VALLDIGNA EN EL MONESTIR

Amb el mateix repertori que ahir ja oferiren en Tavernes 

El Quadern informa, DIUMENGE DE RAMS


Calfant motors

Comença la processó
Els carrers per on ha passat plens de gom a gom


I començen a passar les confraríes
acompanyades de tambors i cornetes

















I ha arrivat el natzaré a llloms del burret

Els tres pàrrocos locals 
Alguns regidors han acompanyat la processó

Així com alguns del govern local i el Jefe de la Policía Local
I tancant la banda de mússica
Acabant com sempre en l'esglessia Sant Pere