viernes, 2 de marzo de 2012

L’Ajuntament de Tavernes continuarà potenciant les activitats del mercat municipal dintre del marc de la legalitat



L’Ajuntament de Tavernes ha donat suport i ha promogut les activitats dinamitzadores del mercat municipal, sempre des del marc de la legalitat, i fins i tot recorda que es va a redactar una nova ordenança municipal per a normalitzar tots els punts que puguen facilitar les seues activitats.

L’Ajuntament de Tavernes ha demostrat per activa i per passiva el suport a totes les activitats que puguen contribuir a desenvolupar activament el mercat laboral i l’activitat comercial en la ciutat.

El mercat municipal ha sigut beneficiari d’eixe suport de l’Ajuntament, ja que estos darrers mesos ha fet costat a la campanya nadalenca del mercat, amb campanyes promocionals pagades pel consistori, ha col·laborat en el cost de les bosses de promoció dels venedors, ha fet de mediador entre els venedors del mercat i els hostalers de la zona per a ajudar-los a buscar solucions que beneficien la majoria, entre altres accions.

Ara, arran d’una denúncia d’una veïna de Tavernes a la Conselleria de Sanitat, i en vista de l’acta d’inspecció de la Direcció General de Salut Pública, l’Ajuntament ha informat i demanat als venedors que solucionen les deficiències detectades per a poder continuar desenvolupant una activitat que tan bona resposta veïnal ha obtingut.

El consistori de Tavernes vol deixar clar que no és l’Ajuntament el que  es mostra contrari a les accions de promoció dels venedors del mercat municipal. A més, en el decret de la Regidoria de Contractació del 23 de febrer, sobre ampliació de l’horari del mercat, queda clar que en cap moment es parla de tancar les instal·lacions els divendres de vesprada, ja que fins al 30 d’abril s’autoritza a obrir de 17:00 a 21:30 hores. A més, recorda als venedors l’obligació de vendre només els productes inclosos en la concessió o autorització, i d’abstenir-se de vendre productes elaborats en aquelles parades que no tinguen autorització per a fer-ho.

L’Ajuntament de Tavernes entén que la majoria de venedors del mercat són conscients de la seua postura i que s’han d’ajustar al marc legal que marca la Conselleria de Sanitat.

A més, des de l’Ajuntament de Tavernes deixen clar que les manifestacions realitzades per l’Associació de Mercats Municipals de la Comunitat Valenciana, que el consistori ha decretat el tancament del mercat municipal els divendres, no són certes. De fet, l’Ajuntament els vol demanar una rectificació, en vista de la documentació que està en mans de la Conselleria de Sanitat i de l’Ajuntament mateix.

#


No hay comentarios:

Publicar un comentario