sábado, 31 de marzo de 2012

Este diumenge curs de plantes medicinals del CETV en la Marjal de Pego-Oliv





ALLI ES FARÀ UN CLASSE , IMPARTIDA PER VICENTE LÓPEZ, I QUE ES DENOMINARÀ " AULA NATURA", LA QUAL SERÀ PRÀCTICA  I DE PLANTES MEDICINALS, I ON ES DETALLARAN LA GRAN VARIETAT VEGTAL D''EIXE MARJAL.


L'eixida serà a les 09'00 hores i la tornada a migdia, des de l'ajuntament de Bellreguard. 

Un bon consell : portar càmera fotogràfica,  bloc per a prendre notes, sabates còmodes, aigua i esmorzar. 





                           NOTA OFICIAL REMESA PEL AJUNTAMENT :

Este pròxim diumenge dia 1 d'abril, el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna realitzarà una visita a la marjal de Pego-Oliva, on tindrà lloc una classe pràctica del curs de plantes medicinals que impartirà Vicente López, i denominada aula natura.

En la classe es detallaran una gran varietat d’espècies vegetals, plantes que tenen el seu hàbitat en la marjal.
                                  
L’eixida serà a les 09:00 hores des de l'Ajuntament de Bellreguard i s’aconsella que els participants porten càmera fotogràfica i un bloc per a prendre notes. També és aconsellable que duguen sabates còmodes, aigua i esmorzar. La tornada serà a migdia.

#
NOTA DEL EDITOR  : La primera part de la nota està presa de altres mitjanç de comunicació i publicada des de el dia 28  y la segón es la que ens envià l'ajuntament, ahir.
Reiterem per tercera vegada, ( no sabem el perqué, fins ara no ens han enviat res, esperem no siga per causes personals)  al CETV la nostra disposició a publicar el que ens envíen , serà millor per a vostés doncs la noticía arribarà avans al públic. Vostés mateix.


#

No hay comentarios:

Publicar un comentario