jueves, 15 de marzo de 2012

EUPV OPINA SOBRE EXPULSIÓ KARINA VERCHER

 


Diuen haver dictat aquesta resolució després d'haver estat mediant sobre l'assumpte des d'abans del ple d'investidura, però que açò no ha estat possible perquè la regidora ha incomplit reiteradament els acords de l'assemblea local i els Estatuts de l'organització, davant el qual  l'executiva d'EUPV nomenà una comissió mediadora que intentà arribar a un acord amb la regidora i el col·lectiu. 
Açò no va ser possible perquè al final Vercher no acudia ni a les reunions ni contestava el telèfon, afirma Candel, davant el qual es va decidir que aquesta comissió instruira un expedient sancionador que finalment resolgué que la regidora havia comés faltes molt greus, contemplades als Estatuts d'EUPV i que han derivat en la seua expulsió, aprovada per la majoria absoluta del Consell Nacional d'Esquerra Unida.
En quant a les al.legacions d' indenfensió d'aqusta exposen que estan fora de lloc perquè abans d'anar als tribunals, els nostres Estatuts contemplen la possibilitat de recurs a la Sindicatura de Greuges, cosa que no ha fet. I, en segon lloc, perquè tot el procés s'ha dut amb totes les garanties que contemplen els Estatuts, i li s'ha notificat per burofax i per carta certificada a Vercher tant la seua expulsió com cadascuna de les reunions a les què haguera hagut d'assistir. De la mateixa forma també se li ha notificat a l'Ajuntament de Tavernes..



D'altra banda, Esquerra Unida li reclama a Vercher que torne la seua acta de regidora, perquè el que es votà en les eleccions és la llista d'Esquerra Unida. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario