martes, 13 de marzo de 2012

L’Ajuntament continua la ronda de visites als centres educatius de Tavernes de la Valldigna



Amb l’objectiu de conèixer de primera mà la situació real en què es troben els centres educatius de Tavernes de la Valldigna, l’alcalde, Jordi Juan, i la regidora d’Educació, Pilar Altur, han visitat quatre centres educatius més.

L’Ajuntament va encetar una ronda de visites a tots els centres educatius de Tavernes de la Valldigna, públics i privats. El primer a on van acudir va ser el col·legi Alfàndec.

La setmana passada, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora d’Educació, Pilar Altur, van visitat dos centres més. En el centre parroquial San José-Patronato van ser rebuts i acompanyats per la directora, Rosa Fort, que els va mostrar totes les dependències del centre i la situació de les instal·lacions.

Tot seguit, acudiren al col·legi públic Sant Miquel, on van estar acompanyats per la directora Teresa Domènec. L’alcalde i la regidora van poder comprovar les mancances i necessitats del centre, de les quals prengueren bona nota.

Hui mateix han visitat el col·legi públic Divina Aurora, on s’han reunit amb la directora del centre, Isabel Manclús, professorat i representants de l’associació de mares i pares. En la reunió han abordat les diferents problemàtiques que pateixen, així com la relació de prioritats més urgents.

Finalment, han acudit al centre San José HHDC, on han sigut rebuts per la representant de l’entitat, Maria Luisa Bosch, i per la directora del centre, Amparo Ciscar, amb les quals han conegut també de primera mà la situació del centre.
#

No hay comentarios:

Publicar un comentario