viernes, 23 de marzo de 2012

ACTES SETMANA SANTA 2012 : PREGÓ AQUEST DIUMENGE

Junta Major Setmana Santa

Tavernes enceta este cap de setmana amb el pregó els actes de Setmana Santa

La Junta Major de Setmana Santa de Tavernes de la Valldigna acaba de publicar el llibret 2012 amb Maria Amparo Olivert com a nova presidenta de la Junta

El pregó del pròxim diumenge 25 de març a l’església de Sant Pere encetarà formalment els actes de Setmana Santa a Tavernes de la Valldigna. Serà a les 19:30 hores i, en acabant, la coral Marinyén farà un recital.

El llibret de la Junta, publicat i distribuït esta mateixa setmana, inclou tota la programació detallada dels actes que configuren la Setmana Santa d’enguany.

La publicació de la Junta Major de Setmana Santa de Tavernes de la Valldigna inclou un article dels rectors José Vicente Calza, Marcelo Jofré i José Vicente Sellés, saludes de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i de la presidenta de la Junta Major, Maria Amparo Olivert Casanova, juntament amb les paraules del responsable del pregó, el pare Marcelo Gabriel Jofré.

Tavernes compta amb 7 confraries: Flagel·lació de Jesús, Jesús Natzaré, Germandat de la Dolorosa, Crist del Perdó, de la Pietat, Soledat de Maria i Sant Sepulcre.

La programació detallada dels actes és la següent:
25/3/2012 --- PREGÓ SETMANA SANTA
A les 19.30h pregó en l’església Sant Pere i recital Coral Marinyén

30/3/2012      TRASLLAT DE LA VERGE DELS DOLORS
                     A les 21.30h
Itinerari: Eixida des de l’església Sant Josep, c/Barranc, c/Sant Roc, c/Immaculada i c/Sant Josep fins a l’església Sant Josep.

1/4/2012  --- DIUMENGE DE RAMS
                        A les 9.30h Santa missa en la parròquia Sant Josep
                        A les 10.30h. Benedicció de rams en l’església Sant Josep.

                        Processó de rams
Itinerari: Eixida des de l’església Sant Josep, c/Sant Josep, c/Sant Agustí, c/Verge de Sales, c/Carme, Plaça Major, c/Major, c/Empedrat, c/Església fins a l’església de Sant Pere.

TRASLLAT DE LES CONFRARIES DE LA FLAGEL·LACIÓ I LA PIETAT
                       A les 21.30h
 Itinerari: Eixida des de l’església Sant Pere, plaça l’Església, c/Trinitat, c/Sant Agustí, c/Verge de Sales, c/Carme, Plaça Major, c/Major, c/Empedrat, c/Església fins a l’església Sant Pere.

2/4/2012  --- TRASLLAT DEL PERDÓ
                      A les 21.30h
Itinerari: Eixida des de l’ermita del c/Dolors, c/Figueretes, c/Calvari, c/Travessera Sant Antoni, c/Mitja Galta, c/La Barca, c/l’Església, fins a l’església Sant Pere.

3/4/2012  --- TRASLLAT DE L’ENCONTRE ENTRE LA SOLEDAT DE MARIA I EL NATZARÉ
                      A les 21.30h
Itinerari Jesús Natzaré eixida des de l’església Sant Pere,c/Església, c/Empedrat, c/Major, Plaça Major.
Itinerari Soledat de Maria: Eixida des de l’Església Sant Pere, c/Trinitat, c/Sant Agustí, c/Sales, c/Carmen, Plaça Major.
Tots dos tornaran pel c/Major i c/Soledat fins a l’església Sant Pere.

4/4/2012  --- PROCESSÓ DEL SILENCI
                        A les 22.00h
 Itinerari: Eixida des de l’església Sant Pere, c/Trinitat, c/Sant Agustí, c/Sant Josep, c/Divina Aurora, c/Sant Pere, c/Santíssim Crist, c/Verge de Sales, c/Sant Agustí, c/Trinitat fins a l’església de Sant Pere.  

5/4/2012  --- VIA CRUCIS - TRASLLAT DE LA VERA CREU
A les 22.30h més o menys començarà el Via Crucis i tot seguit el trasllat de la Vera Creu.
Itinerari: Eixida des de l’església Sant Josep, c/Sant Josep, c/Barranc, c/Sant Joan Baptista, c/Sagasta, c/Sant Jaume, c/Calvari i Calvari fins a l’ermita.
Vera Creu itinerari: eixida des de l’ermita del calvari, c/Pujada al Calvari, c/Roser, c/Empedrat, c/l’Església, fins a l’església Sant Pere.

6/4/2012  --- PROCESSÓ DEL SANT SOTERRAR
                        Meditació sobre les set paraules
                     A les 11.00h   Lloc: parròquia de Sant Pere

                       Processó del Sant Soterrar
                       A les 20.00h
 Itinerari:: eixida des de l’església Sant Pere, c/Trinitat, c/Sant Agustí, c/Sant Josep, c/Divina Aurora, c/Cervantes, c/Gabriel Hernández, c/Metge Grau, c/Carnisseria, c/Major, c/Empedrat, c/Església, fins a l’església Sant Pere

8/4/2012  --- PROCESSÓ DE L’ENCONTRE DE RESURRECCIÓ
                      A les 10.30h
Itinerari de Jesús ressuscitat: eixida des de l’església Sant Pere, c/Trinitat, c/Sant Agustí, c/Sales, c/Carmen, Plaça Major, encontre amb Maria, la Mare.
Itinerari Soledat de Maria: eixida des de l’església Sant Pere, c/Església, c/Empedrat, c/Major, Plaça Major on es trobaran Jesús ressuscitat i la Verge Maria.
Tots junts tornaran pel c/Major, c/Empedrat, c/l’Església fins a l’església de Sant Pere


#




No hay comentarios:

Publicar un comentario