jueves, 22 de marzo de 2012

TEATRE A LA VALLDIGNA EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE



L’obra Atlas marca la celebració a Tavernes del Dia Mundial del Teatre el dimarts 27

L’Ajuntament de Tavernes es suma a la celebració del Dia Mundial del Teatre el pròxim dimarts 27 de març, amb la representació de l’obra Atlas, de Germinal Produccions.

Serà en la Casa de la Cultura de Tavernes, a les 18:00 hores, i a un preu de 3,5 euros. Atlas és una obra eminentment adreçada a un públic juvenil i ens conta que no hi ha estrangers, sols hi ha gent que encara no hem conegut.
Atlas parla de la tolerància i la solidaritat entre diferents cultures i aposta per la ferma defensa del coneixement de la cultura i les tradicions de l’altre com a punt de partida per a l’entesa i la convivència entre pobles. Un acostament al diàleg entre les persones, a l’acceptació de la diferència i a la curiositat per la diversitat.
Tres personatges, Xavi, Patrícia i Abdul, interpretats pels actors Joan Miquel Reig, Patrícia Teruel i Jordi Collado, són els protagonistes d’esta obra teatral. El seu professor els explica que han de fer un atles de les cultures on hauran d’incloure els països d’origen dels companys de classe. Un atles viu i molt particular, des de la mirada innocent dels tres xiquets, que aniran adonant-se que la diferència cultural aporta més riquesa i diversitat de la que mai haurien imaginat.
#


No hay comentarios:

Publicar un comentario