miércoles, 21 de marzo de 2012

EL BLOC ACUSA AL PP DE ATACAR SENSE FONAMENT PEL TEMA DEL EX-CAP DE POLICIA

 Afirmen que el PP " en cap moment es plantege i exigesca eixe mateix tracte digne i adequat per a l’alcalde, que s’ho mereix com a persona i com a màxima autoritat municipal, o si el PP així no eu creu, donat que el senyor Ginés va actuar "per dues vegades amb  crits a l’alcalde, amenaces i males formes, en dies diferents, en la via pública davant de policies locals i vianants, els quals han testificat a favor de l’alcalde. De la mateixa manera, estos fets foren gravats per les càmeres de seguretat de l’Ajuntament".. 


Afrimen que "l’alcalde sempre ha estat disposat a l’arxivament dels expedients amb una simple disculpa"i que "en tot moment s’ha seguit la normativa i s’han salvaguardat tots els drets de la persona expedientada".

Afirmen així mateix que diuen una falsetat com que “l’alcalde s’ha jactat públicament que el tema de Ginés és una vendetta personal”, i damunt l’acusen de feixista, i això ho fa el portaveu del PP, conegut precisament per les seues inclinacions ideològiques d’ultradreta i pel seu talant autoritari i dictatorial". 

Per últim volen donar a conéixer que el PP ha tingut fins a quatre ocasions per informar-se de manera oficial de tot allò referent a l’expedient de l’excap de la policia local: Comissió informativa de personal, la Junta de Portaveus, apartat de fiscalització de les decisions del govern ni la resolució presa pel regidor de persona i per últim, en l’apartat del plenari de precs i preguntes, per el que senyales que " que l’únic interés del PP des de les eleccions ha sigut buscar la confrontació i la polèmica sense aportar res al govern de la ciutat a pesar de la greu situació en que la deixaren.
            
(Font, Extracte del comunicat del Bloc a mitjans de comunicació afins, a nosaltres no, es veu que no som del seu mereixer)



Jo ni entre ni ixc en aquest tema, ja parlaràn els tribunals, però torne a dir el mateix que quant  informàrem sobre la sanció i l'escrit del PP :

"En cuanto al segundo (sanción a Ginés), creemos que con un poco de buena voluntad por parte de ambos implicados aún estamos a tiempo de zanjar el tema, pues es muy mal precedente que el Alcalde y el segundo de a bordo de la policía local estén enfrentados, por lo que desde aquí así lo solicitamos y pedimos a ambas partes reconsideren el tema por el bien de todos.Un mal ambiente dentro de cualquier sección de la administración local no puede llevar a nada bueno".


Un poc de seny per part de tots, per favor i sobretot, que no es polititze el tema com ja està fent-se entre els blogs locals de sempre. 



1 comentario:

  1. I mentres ells discutixen si on galgos o podencos, el poble cap abaix i arruinat. Que seguixquen així, menys mal que hi han altres opocions, com la vostra mateix, amb coneiximent. Les urnes posaràn a acdsascú en el seu llloc.

    Responder

    ResponderEliminar