lunes, 5 de marzo de 2012

EXPOSICIÓ DEL NINOT



La Casa de la Cultura de Tavernes acollirà l’Exposició del Ninot

La Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes ha organitzat  l’Exposició del Ninot Indultat a la Casa de la Cultura de la ciutat. Novament, l’exposició tindrà un marcat caràcter solidari.
  
Hui dilluns 5 de març, des de les 18.00h fins a les 20.00h, es rebran els monuments fallers en la Casa de la Cultura. Demà dimarts 6 de març, a les 20.00h, serà la inauguració oficial de l’exposició, a càrrec de les falleres majors de Tavernes, Sheila i Vero.

Tot seguit es donarà pas al lliurament de guardons als artistes fallers que l’any passat guanyaren el primer premi dels monuments i el premi al millor Ninot Indultat gran i menut. L’exposició estarà oberta fins al divendres 9 de març, en horari de 18.00h-20.00h
  
Un any més, la FdF i les falles de Tavernes es volen solidaritzar amb els més necessitats del poble. És per això que tots els que vagen a veure l’exposició han de dur un quilo de menjar de llarga durada, com ara llet, arròs,  galetes, etc. Tot el menjar recollit anirà destinat a l’economat de Càritas Interparroquial. La FdFJLF agreix de bestreta la col·laboració ciutadana.

#

No hay comentarios:

Publicar un comentario