jueves, 22 de marzo de 2012

NOTA COL.LECTIU UPyD TAVERNES SOBRE EL CAS DEL EX-CAP DE POLICIA



upyd logo
    
Des de aquest col.lectiu volem rebutjar la politizació que s'ha fet per part de PP i del Bloc de dit cas.

Entenem que un acte administratiu sobre l'actuació d'un funcionari públic que damunt està portat als jutjats i a la espera de resolució d'aquestos, no deu de ser mai objecte de política partidària, doncs amb açò es dividix a la ciudatania entre els que apoyen cadascuna de les ideologies d'eixos partits, en un acte que repetim, es adminstratiu.


Si la política local deriva per aquestos camins, mal anirem. Estem observant en aquesta legislatura unaconfrontació govern-oposició per qualsevol nimietat que res de bo pot portar a la ciudatania, alen-tats per certs mitjans de comunicació.


Des de  el nostre col-lectiu no volem entrar en aquestes guerres inútils que sols perjudiquen a la convivència entre els nostres veïns, per lo que per eixe camí no ens trobarem mai, ni ara, ni després les properes eleccions si ens trobem en altres institucions. 

Signat, Enrique Estruch en nom del col.lectiu UPyD local de Tavernes      


     NO ENS MIRES, UNIX-TE !!     ¡¡NO NOS MIRES !! UNETE!!

           A La Valldigna pots contactar amb nosaltres al 639088185 (Enrique Estruch)




3 comentarios:

  1. La millor manera de no entrar en guerres inutils és no entrar, ni tans sol a nivell de fer un comunicat sobre un tema que no vols entrar.(contestació de La Cotorra a aquest mateix escrit enviat per UPyD)

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  3. I mentres ells discutixen si on galgos o podencos, el poble cap abaix i arruinat. Que seguixquen així, menys mal que hi han altres opocions, com la vostra mateix, amb coneiximent. Les urnes posaràn a acdsascú en el seu llloc.

    ResponderEliminar