martes, 6 de marzo de 2012

PLENARI DE MARÇ

Convocatòria sessió ordinària de l'Ajuntament en ple per al proper dia 5 de març de 2012.




Com es habitual el primer Dilluns de cada mes, es celebrà el plenari ordinari a les 20.00 hores i en el saló de plens.











Destaquem de lo tractat:




- Aprovació per unanimitat del reglament d'us de les instal.lacions del poliesportiu, degut a que s'incorporat una nova activitat, el rocòdrom, amb un us limitat per la seua tipoligia , aporvan-se un reglament fet per el tècnics municipals assessorats per al Centre Escursionistei el Grup de Munyanya.
- Protecció de dades : Davant uns escrit de desqualificacions a certs funcionaris sobre aquest tema, acusan-los de il.legalitats, s'aprovà per unanimitat una sol.licitud de rectificació al mateix. El PP demanà que es fera el mateix sempre,i que no li pareixia que es tinguera que debatre estos temes de blogs inedintificats en un plenari, doncs en altres casos no s'ha fet, contestant l'alcalde que en este cas ha sigut ha proposta de dits funcionaris i davant un fet concret el que es porte el tema a Plenari.
- S'aprovà per unanimitat una proposició del Psoe en defensa de l'agricultura valenciana i rebutjant el acord UE_Marroc, donat que perjudica a la citricultura valenciana. No obstant, el PP aprofità per acusar al Psoe estatal i autonòmic de ho haver fet el que corresponia
-S'aprovà en els vots del tripartit una moció rebutjant el previst en el avantporjecte de pressupostos per a 2012 de que es puga cedir us públic municipal per a edificarr amb regim de concessió per 75 anys a empreses que fer escoles concertades. Els arguments del govern foren bàsicamnet la manca de inversió en l'escola pública per part del PP i l'apoyo a aquesta, mentres que el PP eu rebutjà per el contrari.
- Agencia de colocació : s'aporvà per unanimitat que al desaparèixer el 31 de Març el servici que es donava mitjantssant les oficines delegades del Servef als pobles, la sol.licitud de agencia de col.locació del ajuntament, per a que al menys informàticament s'assessore dels tràmits que es poden fer per eixe mitjà.
- Lluita contra la morositat : El senyor Borràs informa que a data 31 de Desembre es deuen 6.359.423 euros a proveïdors locals,assenyalant l'alcalde que en el nou decret aprovat per el estat a tal fi s'espera acabar amb ella prompte, recalcant el senyor Borràs un però : la quita que voran de sofrir aquells que vulguen cobrar prompte.
- Sobre el trasllat del mercadillo dels Dijous a República de Malta, el tema es trova solventat al modificar la falla El Passeig el seu dia de muntatge, segon respongué l'Alcalde a pregunta de la regidora del PP senyora Escrivà.

1 comentario:

  1. Este es el comentari que he enviat al blog del Ventilador sobre la polemica del mercat i la falla.

    Senyor Ventilador:

    L’any té 52 setmanes. Tenim 52 setmanes de mercat. L’any només té un Sant Josep i una plantà de falles, que majorment no però alguna volta sí, com enguany, cau el dia 15. ¿Qué es més fácil modificar un dia el mercat dels 52 que n’hi ha a l’any o canviar de lloc tota la falla? Contesta-ho tu, Ventilador.

    La falla va demanar que el mercat no es montara eixe dia. I no ho va fer per capritx, sinó pel perill que representen camions, grues, trastos amunt i avall enmig de la gent del mercat. L’ajuntament i hem d’agrair-ho només va intentar donar una solución a la petició i mirar per la seguretat de tots durant la plantà i per afavorir la festa i tot el col•lectiu faller. Perquè t’has posat en contra d’això Ventilaor? Has confundit l’interés de la falla amb l’interés teu de criticar, de posar llenya contra el govern estiga o no justificat. ¿Quin mal t’ha fet la falla Passeig perquè no vulgues que el govern municipal deixara lliure el Passeig i montar amb tranquil•litat?

    De 52 dies a l’any de mercat, no passa res si es canvia una volta l’emplaçament i es beneficia a la falla. Però no és un benefici a la falla, sinó als centenars de fallers i falleres que som també gent del poble, gent que durant un any hem treballat per donar una bona festa i fer unes bones falles. Eixe treball d’un any tu ni l’aprecies ni el veus. Igual el dona que se’n baja a fer punyetes. Només vols foc i flames, però no de falles, sino contra el govern. Series capaç de demanar que nevara en falles i ploguera a mar si amb això s’anul•laren les falles i amb això evitaveres que el govern estiguera present en l’ofrena, l’entrega de premis o en la missa de Sant Josep.

    No el pareix bé que el mercat es canviara de lloc NOMES 1 DIA A L’ANY i per dissimular el poses al costat dels venedors ambulats. Ja dirás que t’importaran a tu els venedors ambulants sino són del poble i damaunt no el preocupes per la falla del poble. Si que has oblidat prompte que per a fer eixe desastre de passeig que va fer el govern anterior, van estar temps i temps, setmanes i setmanes sense tindre mercat en el passeig. I no va pasar res, teniem mercat, com ara tampoc passaria. Peró no, tu has anat contra la falla, i has defensant que no es canviara el mercat només per anar contra el govern.

    I no vols vore que de veritat no has anat contra el govern. El govern té igual si es planta hui o demà, si es gran o menuda la falla. Però a la falla Passeig no, vol plantar bé, com cal, i en bon lloc, sense problemes i tu has anat contra la falla Passeig. No has volgut que s’afavorira la plantà. No t’ha importat res la seguretat dels veïns de Tavernes.

    Ventilador, si vols publicar-la la publiques. Ara , no eres l’unic a qui s’envia esta carta. Que el poble sàpia que tots no pensem com tu, i que en este cas, per voler fer mal al govern, has actuat molt malament i has fet mal a la falla Passeig i les falles en general.

    ResponderEliminar